8.000 TL Sistem Toplama

Alınır mı?

• Evet

Oy: 12 60,0%
  • Hayır

Oy: 8 40,0%

• Oy verenlerin toplamı
    20
Bütçe
8000
Ekran Kartı gayet iyi. Ancak 2K veya 4K kullanmayacaksanız o kartı almanın bir mantığı yok. Dediğiniz gibi 4K kullanacaksanız gayet yeterli ve güzel bir kart.
Peki Asus Prime B450M-K anakart aorus arasında çok bir fark varmıdır 4400mhz kadar desteği var?

Anakart seçerken bu listeyi baz almanızı tavsiye ederim:

Sistem tavsiyesi için ise @RaArda 'nın önerdiği sistemi tavsiye ederim.

Ryzen 7 2700X ile Ryzen 5 3600'ün arasında 18TL fark var. Yani arkadaş istediğini seçebilir. Onun dışında 970 EVO serisinin Gen 4 SSD'leri bile tokatladığını göze alıp ileride depolama bakımından sıkıntı çıkmamasını da sayarsak benim sistemi almasını öneriyorum. Onun dışında arkadaşla tüm parçalarımız aynı zaten. Fiyat bakımından 100TL civarı bir fark var.

Anakart X570 yerine Tuf B450 Pro tercih edilebilir. Burdan artan bütçeyle SSD’yi bilindik bir marka al (corsair, samsung vs). Hangi oyunları oynayacaksın bilmiyorum ama bu sistemin yüksek oyunlarda 4K’da yağ gibi akmasını bekleme. Birkaç sene önce sistem toplayıp o zamanlar 2K’da 144Hz monitörü besleyebilen arkadaşlar vardı. Zaman geçtikçe oyunlar gittikçe ağırlaştı ve şuan 144 fps alamamaya başladılar, haliyle monitörü besleyemiyorlar. Aldıkları yüksek çözünürlüklü monitörlerin de bir numarası kalmadı. Bunları düşünmeyi unutma, ha 144Hz takıntın yoktur o başka. Şimdiden hayırlı olsun. Sistemlerimiz birbirine yakın, fikir olması açısından imzamda mevcut.

O zaman SSD yi değiştiricem peki anakartin desteği 3200mhz destekliyor ileride benim için problem yaratır mı yoksa yeterlimi?
Toshiba OCZ TR200 480GB 2.5" TR200 555/540MB/sn SSD nasıl alınırmı?

Anakart sıkıntı çıkartmaz. SSD çok iyi. Yani sizin icin de yeterli olacaktir.

Attığın sistem de cazip geldi uygun kasa power önerirmisin birde sistemde Gigabyte ın ekran kartı kullanmışşın Asus Dual ile aralarinda ne kadar bı fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…