8.000 TL Sistem Toplama

Alınır mı?

• Evet

Oy: 12 60,0%
  • Hayır

Oy: 8 40,0%

• Oy verenlerin toplamı
    20
Bütçe
8000
Anakart seçerken bu listeyi baz almanızı tavsiye ederim:

Sistem tavsiyesi için ise @SEDA SAİAN 'nın önerdiği sistemi tavsiye ederim.

Anakart seçerken bu listeyi baz almanızı tavsiye ederim:

Sistem tavsiyesi için ise @SEDA SAİAN 'nın önerdiği sistemi tavsiye ederim.
Ryzen 7 2700X ile Ryzen 5 3600'ün arasında 18TL fark var. Yani arkadaş istediğini seçebilir. Onun dışında 970 EVO serisinin Gen 4 SSD'leri bile tokatladığını göze alıp ileride depolama bakımından sıkıntı çıkmamasını da sayarsak benim sistemi almasını öneriyorum. Onun dışında arkadaşla tüm parçalarımız aynı zaten. Fiyat bakımından 100TL civarı bir fark var.

Anakart X570 yerine Tuf B450 Pro tercih edilebilir. Burdan artan bütçeyle SSD’yi bilindik bir marka al (corsair, samsung vs). Hangi oyunları oynayacaksın bilmiyorum ama bu sistemin yüksek oyunlarda 4K’da yağ gibi akmasını bekleme. Birkaç sene önce sistem toplayıp o zamanlar 2K’da 144Hz monitörü besleyebilen arkadaşlar vardı. Zaman geçtikçe oyunlar gittikçe ağırlaştı ve şuan 144 fps alamamaya başladılar, haliyle monitörü besleyemiyorlar. Aldıkları yüksek çözünürlüklü monitörlerin de bir numarası kalmadı. Bunları düşünmeyi unutma, ha 144Hz takıntın yoktur o başka. Şimdiden hayırlı olsun. Sistemlerimiz birbirine yakın, fikir olması açısından imzamda mevcut.

Attığın sistem de cazip geldi uygun kasa power önerirmisin birde sistemde Gigabyte ın ekran kartı kullanmışşın Asus Dual ile aralarinda ne kadar bı fark var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı