Hayırlı olsun. Testleride yaptıysanız sorun yok. Çok güzel monitörünüz ve kasanız oldu. Sırada son adım fotoğraftan anladığım kadarıyla masanız ve çevre birimleriniz biraz bu sisteme yakışmıyor. Güzel bir masa RGB tesisat ve oyuncu koltuğu çok güzel gider bence ayıp olmasın bu bilgisayaraAkşam tam Asus alacak iken son anda 1. Seçenekte ki msi aldım ölü piksel çıkarsa amazon dan iadesi kolay olur diye 14 saatte geldi şuan ölü piksel görünmüyor. Mutluyum ha değer mi 5k fazla vermeye kişiden kişiye göre değişir
masa koltuk bugün gittim baktım masa ve koltuk bakalım internet üzerinden siparişleri nasıl oluyor sıkıntı yaşanıyor muHayırlı olsun. Testleride yaptıysanız sorun yok. Çok güzel monitörünüz ve kasanız oldu. Sırada son adım fotoğraftan anladığım kadarıyla masanız ve çevre birimleriniz biraz bu sisteme yakışmıyor. Güzel bir masa RGB tesisat ve oyuncu koltuğu çok güzel gider bence ayıp olmasın bu bilgisayara
Çok güzel geleceğe yönelik ve uzun ömürlü kasanız ve monitörünüz oldu. Tekrardan Hayırlı olsun, darısı benimde başıma inşallah. kalın sağlıcaklaçok sağolun bakalım ufak bir alan var masa sandalye ancak sığar istanbul şartları ev küçük 2 çocuk var. onların oyuncaklarından yer kalmıyuor. sade düz bir masa ve sandalye ilk tercihim olacak sonrası taşınınca yaparım.
Masa koltuk bugün gittim baktım masa ve koltuk bakalım internet üzerinden siparişleri nasıl oluyor sıkıntı yaşanıyor mu?
Ayarlarda neden 144 Hz var 240 yok bir de 3 kablo ile geldi hangi kablo ile kullanmalıyımEki Görüntüle 1741183
Gözden kaçırmışım sadece ölü piksel testi yaptım başka hangi testleri yapmak lazım.Hayırlı olsun. Testleride yaptıysanız sorun yok. Çok güzel monitörünüz ve kasanız oldu. Sırada son adım fotoğraftan anladığım kadarıyla masanız ve çevre birimleriniz biraz bu sisteme yakışmıyor. Güzel bir masa RGB tesisat ve oyuncu koltuğu çok güzel gider bence ayıp olmasın bu bilgisayara
Gözden kaçırmışım sadece ölü piksel testi yaptım başka hangi testleri yapmak lazım.
Bir de PC gelince onunda testlerini yapmak lazım. Bunu anlatan bir sayfa var mı?