8000TL civarında yeni bir klavye arayışındayım.
- Ses ve medya kontrollerinin olacağı bir klavye yeterli, ekran, knob vb. şeyler mecburi değil.
- 75% TKL formatında bir klavye arıyorum.
- Çoğunluk olarak yazılım için kullanılacak ama tabii ki de oyun da ara sıra oynayacağım.
- İngilizce olmalı.
Daha önceden Azoth kullandığım için önerilerinizde Azoth'u dahil etmezseniz çok sevinirim.
İyi Sosyaller
Fonksiyon tuşlu, 75% TKL formatında ve Multimedya aradığımı belirtmiştim o yüzden IQUNIX EZ63 pek aradığım bir tarz klavye değil.Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
8KHz, socp desteği (snaptap), manyetik switch, switch mesafesi ayarlama
IQUNIX EZ63 HE Klavye (Manyetik Switch) Çok daha iyisi bu da.
Fonksiyon tuşlu, 75% TKL formatında ve Multimedya aradığımı belirtmiştim o yüzden IQUNIX EZ63 pek aradığım bir tarz klavye değil.
Wraith içinde daha önceden 2 defa sorunlu Azoth iade ettiğim için çok fazla sorununu duyduğum Wraith almayı pek mantıklı bulmuyorum kendi açımdan.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Apex Pro Gen 3 modelini İtopya TKL modelini getirirse bakacağım aynı şekilde Razer Blackwidow V4 Pro 75% gelirse düşüneceğim ancak ikisinin de fiyatlarının bütçemi aşacağını düşünüyorum.Rica ederim o zaman Apex Pro veya Razer modelleri belki beklentinizi karşılayabilir
Yurtdışından sipariş etme şansım yok maalesef.Wooting klavyeler bakabilirsiniz.
Kablosuz manyetik switch klavye istiyorsanız bunlar güzeldir.
Akko - MOD 007B-HE PC Joy of Life Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com Akko Mod007B HE PC Santorini Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com Bütçeyi düşürmek istiyorsanız bu da mantıklı gibi gözüküyor ancak kalitesi hakkında bir fikrim yok.Akko MOD007B PC Tokyo Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Darmoshark Top75 HE Klavye (Manyetik Switch / HE)
GamingGenTR'ye Akko'nun ürünleri eklenmiş ancak fiyatı belirlenmemiş Wraith istemiyorsanız stoğa eklenirse Joy of Life'ı oradan da alabilirsiniz.Joy of Life listemde şu an teşekkür ederim öneriniz için.
Evet, bilgim var hatta Keychron ürünlerini bekliyorum oradanGamingGenTR'ye Akko'nun ürünleri eklenmiş ancak fiyatı belirlenmemiş Wraith istemiyorsanız stoğa eklenirse Joy of Life'ı oradan da alabilirsiniz.
Çevre Birimleri Modelleri ve Fiyatları
Klavye, mouse, kulaklık, monitör ve benzeri gaming ile ilgili her türlü ürünü bol çeşit ve uygun fiyatlarla burada bulabilirsiniz.www.gaming.gen.tr