8.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
8000
8000TL civarında yeni bir klavye arayışındayım.

• Ses ve medya kontrollerinin olacağı bir klavye yeterli, ekran, knob vb. şeyler mecburi değil.
  • 75% TKL formatında bir klavye arıyorum.
  • Çoğunluk olarak yazılım için kullanılacak ama tabii ki de oyun da ara sıra oynayacağım.
  • İngilizce olmalı.
  • Wireless olmalı.

Daha önceden Azoth kullandığım için önerilerinizde Azoth'u dahil etmezseniz çok sevinirim.

İyi Sosyaller ☺️

Al bunu.
Ses kontrolu Windows+g ile sağlanabiliyor onu belirteyim.

Merhaba güzel bir bütçeniz var Gaming odaklı takılmadığınız için size önerebileceğim en iyi ürün budur.
Full alu case cream yellowlar Wireless pre modlu güzel ürün. Ha tabii güzel bir bütçeniz var anlıyor iseniz size tek tek Custom'da toplayabiliriz.

Merhaba güzel bir bütçeniz var Gaming odaklı takılmadığınız için size önerebileceğim en iyi ürün budur.
Full alu case cream yellowlar Wireless pre modlu güzel ürün. Ha tabii güzel bir bütçeniz var anlıyor iseniz size tek tek Custom'da toplayabiliriz.
Türkiye içerisinden istediğim özelliklerde barebone bulabilirsek elimde hali hazırda Gateron G Pro 2.0 Yellow switchler mevcut. Tabii ki yapabiliriz.

Bir de ek olarak M1W SP alırsam Piano Pro switch için stock beklemeli miyim sizce?

Türkiye içerisinden istediğim özelliklerde barebone bulabilirsek elimde halihazırda Gateron G PRO 2.0 yellow switchler mevcut. Tabii ki yapabiliriz.

Bir de ek olarak m1W sp alırsam piano Pro switch için stock beklemeli miyim sizce?

Tabii bulabiliriz sarı site tarzı yerlerde aslında çok güzel bir ürün toplanır ama öyle tercih etmek istemiyorsanız en mantıklı seçenek m1W almak bu arada piano Pro switchleri göremedim Wraith'te cream yellowlar gayet tatmin eder sizi bence işiniz gereğide.

Tabii bulabiliriz sarı site tarzı yerlerde aslında çok güzel bir ürün toplanır ama öyle tercih etmek istemiyorsanız en mantıklı seçenek m1W almak bu arada piano Pro switchleri göremedim Wraith'te cream yellowlar gayet tatmin eder sizi bence işiniz gereğide.
Black Gradient ISO renginde Piano Pro switchler mevcut.

Toplama için de tavsiyelerinizi dinlemek isterim ancak Azoth'ta bile sorun yaşayıp 2. defa iadeye gönderdiğim için garanti bulamayacağım bir şey yapmak istemiyorum.

Black gradient ISO renginde piano Pro switchler mevcut.

Toplama için de tavsiyelerinizi dinlemek isterim ancak Azoth'ta bile sorun yaşayıp 2. defa iadeye gönderdiğim için garanti bulamayacağım bir şey yapmak istemiyorum.

PCB kaliteli ise garantilik bir durum olmuyor hocam zaten. Onun dışında her şey sizin elinizde oluyor zaten ki Akko monsgeeklerin PCB'ler gayet kalitelidir Azoth ile sorun yaşamanıza şaşırdım vallahi bu arada evet diğer renkte varmış Wraith'e sormak lazım çok geç stoklara girmeyecek ise beklenebilir.

PCB kaliteli ise garantilik bir durum olmuyor hocam zaten. Onun dışında her şey sizin elinizde oluyor zaten ki Akko monsgeeklerin PCB'ler gayet kalitelidir Azoth ile sorun yaşamanıza şaşırdım vallahi bu arada evet diğer renkte varmış Wraith'e sormak lazım çok geç stoklara girmeyecek ise beklenebilir.
Azoth'ta PCB sorunu yaşadım 😁 Çift basma sorunları vardı, gateron switchlerle denedim aynı şekilde devam etti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı