8.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
8000

snoplex

Hectopat
Daha fazla  
8000TL civarında yeni bir klavye arayışındayım.

• Ses ve medya kontrollerinin olacağı bir klavye yeterli, ekran, knob vb. şeyler mecburi değil.
  • 75% TKL formatında bir klavye arıyorum.
  • Çoğunluk olarak yazılım için kullanılacak ama tabii ki de oyun da ara sıra oynayacağım.
  • İngilizce olmalı.
  • Wireless olmalı.

Daha önceden Azoth kullandığım için önerilerinizde Azoth'u dahil etmezseniz çok sevinirim.

İyi sosyaller ☺️

Son düzenleme:
8000TL civarında yeni bir klavye arayışındayım.

• Ses ve medya kontrollerinin olacağı bir klavye yeterli, ekran, knob vb. şeyler mecburi değil.
  • 75% TKL formatında bir klavye arıyorum.
  • Çoğunluk olarak yazılım için kullanılacak ama tabii ki de oyun da ara sıra oynayacağım.
  • İngilizce olmalı.

Daha önceden Azoth kullandığım için önerilerinizde Azoth'u dahil etmezseniz çok sevinirim.

İyi Sosyaller ☺️

8KHz, socp desteği (snaptap), manyetik switch, switch mesafesi ayarlama

IQUNIX EZ63 HE Klavye (Manyetik Switch) Çok daha iyisi bu da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8KHz, socp desteği (snaptap), manyetik switch, switch mesafesi ayarlama

IQUNIX EZ63 HE Klavye (Manyetik Switch) Çok daha iyisi bu da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fonksiyon tuşlu, 75% TKL formatında ve Multimedya aradığımı belirtmiştim o yüzden IQUNIX EZ63 pek aradığım bir tarz klavye değil.

Wraith içinde daha önceden 2 defa sorunlu Azoth iade ettiğim için çok fazla sorununu duyduğum Wraith almayı pek mantıklı bulmuyorum kendi açımdan.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Fonksiyon tuşlu, 75% TKL formatında ve Multimedya aradığımı belirtmiştim o yüzden IQUNIX EZ63 pek aradığım bir tarz klavye değil.

Wraith içinde daha önceden 2 defa sorunlu Azoth iade ettiğim için çok fazla sorununu duyduğum Wraith almayı pek mantıklı bulmuyorum kendi açımdan.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Rica ederim o zaman Apex Pro veya Razer modelleri belki beklentinizi karşılayabilir

Rica ederim o zaman Apex Pro veya Razer modelleri belki beklentinizi karşılayabilir
Apex Pro Gen 3 modelini İtopya TKL modelini getirirse bakacağım aynı şekilde Razer Blackwidow V4 Pro 75% gelirse düşüneceğim ancak ikisinin de fiyatlarının bütçemi aşacağını düşünüyorum.

Wooting klavyeler bakabilirsiniz.
Yurtdışından sipariş etme şansım yok maalesef.

Kablosuz manyetik switch klavye istiyorsanız bunlar güzeldir.
Bütçeyi düşürmek istiyorsanız bu da mantıklı gibi gözüküyor ancak kalitesi hakkında bir fikrim yok.

Kablosuz manyetik switch klavye istiyorsanız bunlar güzeldir.
Bütçeyi düşürmek istiyorsanız bu da mantıklı gibi gözüküyor ancak kalitesi hakkında bir fikrim yok.

Joy of Life listemde şu an teşekkür ederim öneriniz için.

Joy of Life listemde şu an teşekkür ederim öneriniz için.
GamingGenTR'ye Akko'nun ürünleri eklenmiş ancak fiyatı belirlenmemiş Wraith istemiyorsanız stoğa eklenirse Joy of Life'ı oradan da alabilirsiniz.

GamingGenTR'ye Akko'nun ürünleri eklenmiş ancak fiyatı belirlenmemiş Wraith istemiyorsanız stoğa eklenirse Joy of Life'ı oradan da alabilirsiniz.
Evet, bilgim var hatta Keychron ürünlerini bekliyorum oradan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı