8.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
8000

ettenduvar

Decapat
Daha fazla  
Klavyemi çift tıklama probleminden dolayı iade ettim. Fiyat önemli değil, Custom klavye düşünmüyorum çünkü uğraşmak istemiyorum. Tok sesli switch içeren bir model önerirseniz sevinirim. Daha önce Razer'ın Orange switchini kullanmıştım, onun gibiydi. Azoth almayı düşünüyordum fakat onda da çift tıklama sorunu varmış sanırım. Öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyemi çift tıklama probleminden dolayı iade ettim. Fiyat önemli değil, Custom klavye düşünmüyorum çünkü uğraşmak istemiyorum. Tok sesli switch içeren bir model önerirseniz sevinirim. Daha önce Razer'ın Orange switchini kullanmıştım, onun gibiydi. Azoth almayı düşünüyordum fakat onda da çift tıklama sorunu varmış sanırım. Öneriniz var mıdır?

Steelseries Apex Pro Mekanik Gaming Klavye, Ayarlanabilir Omni Switch, Oled Ekran, İngilizce QWERTY Amazon.com.tr

Piyasanin en iyi 2 klavyesi hocam üstüne yok.

Kullanıyorum, çok memnunum:
İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Manyetik anahtarlar. Çift tıklama vs. yapmazlar.

Hocam fanda ve fox güzelmiş aslında hangisi daha iyi sizce.

bu da güzelmiş hocam çok arada kaldım

Hocam bu birazcık aşıyor bütceyi arttırabilirim bütçeyi fakat üstteki beğendiklerimden çok bir farkı var mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hocam fanda ve fox güzelmiş aslında hangisi daha iyi sizce.

bu da güzelmiş hocam çok arada kaldım

Hocam bu birazcık aşıyor bütceyi arttırabilirim bütçeyi fakat üstteki beğendiklerimden çok bir farkı var mı bilmiyorum.
Hocam zaten W75'ten sonrası benzer, attığımı alın geçin.

Prosuyla arasında nasıl bir fark var.

Bu ikisi arasında kaldım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı