8.000 TL'ye makenik ve TKL klavye önerisi

Bütçe
8000

Ek7

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 14700Kf
Rtx 4080 super suprim X
Tforce 16 gb ddr5 ram
Msi b760M project zero
Msi mag pano m100r
Lian li galahad 2 trinity performance
Msi mag a1000G psu
Kioxia exceria pro 1tb
8000 TL bütçem var. Mekanik, TKL, sesi güzel ve varsa beyaz modeli olan bir klavye arıyorum. Aklımda ASUS ROG azoth var fakat bazıları gereksiz pahalı diyor. Onun yerine önerebileceğiniz bir şey varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
8000 TL bütçem var. Mekanik, TKL, sesi güzel ve varsa beyaz modeli olan bir klavye arıyorum. Aklımda ASUS ROG azoth var fakat bazıları gereksiz pahalı diyor. Onun yerine önerebileceğiniz bir şey varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Gümrük sınırı olmasaydı bazı hocalarım Custom toplardı size, bu arada profesyonel değilseniz ve hobiniz falan yoksa bir klavyeye o kadar para vermeyin bence.

3000TL'ye olan klavyelerden farkı yok. Gümrük olduğu için Wraith'den alabilirsiniz artık o para verilmez ama.

Hocam. ROG AZOTH geçen gün Amazon'^da 6900 civarındaydı ve bir arkadaşım sipariş verdi. Klavye her anlamıyla benceparasını hak ediyor. Öncelikle oled ekranının etkileşim olayı çok iyi. Bir çok şekilde değerlendirebiliyorsunuz ekranını. İkinci en güzel özelliği de Hotswappable olması. Yanında da 3 taneyedek switch gönderiyorlar ve switch'ler önceden lube'lanmış. Yİne de isterseniz kutusundan lube kiti çıkıyor. Bu bence ok hoş bir detay. Ama en güzel olayı ise gasket kasalı olması ve kasa içinin çok güzel bir şekilde yalıtılmış olması. Yani yazım ve kullanım hissiyarı harika. Ama tek bir eksisi var. O da F tuşları ekrana yer ayırmak için biraz sola kaydırılmış. Bazı oyunlarda parmak alışkanlığınız var ise yanlış F tuşlarına basabilirsiniz oynarken. Ama bunun dışında klavye tam anlamıyla harika diyebilirim.

bu markayı çok öneriyolar ama kaliteli mi bozulursa servisi varmı garantisi kaç yıl en az 2-3 yıl bozulmadan götürsün istiyorum

Bırakın bu işleri hiçbir klavye 6900 hak etmez. Oyuna etkisi en az olan şey klavye. 5 senedir mekanik kablolu kablosuz klavye kullanıyorum. İyidir hoştur hepsi tercihen kahverengi ya da kırmızı anahtar. Ucuz pahalı aralarında fark yok. Oyunlarda sadece fare etkiliyor. Beni ilgilendirmez. Ben olsam razen ya da logi alır geçerim ucuz yollu. Fare hangi marka ise.

Gümrük sınırı olmasaydı bazı hocalarım Custom toplardı size, bu arada profesyonel değilseniz ve hobiniz falan yoksa bir klavyeye o kadar para vermeyin bence.

Custom toplamak çok istemiyorum zaten diğer konuda da her şeyim çok iyi farem G PRO X 2 kasamda çok iyi klavyem de ASUS ROG scope TKL 2 yıldır kullanıyorum ama bozuldu geç basıyor ara sıra bu yüzden her şeyim kaliteli almışken klavyeyi de en iyisi aliyim istiyorum o yüzden bu kadar para veriyorum ve bir sorum daha olacaktı 5.500 TL'ye İtopya'da ASUS ROG scope II 96 Wireless var beyaz o nasıl sizce bunun yerine alınır mı? Nx snow switchler güzel mi çünkü tek eksiğim klavye ve RAM bir daha yanında RAM'de almak istiyorum ama azoth alırsam RAM alamıyorum müsait olduğunuzda scope II yede bakıp yazar mısınız?

Bırakın bu işleri hiçbir klavye 6900 hak etmez. Oyuna etkisi en az olan şey klavye. 5 senedir mekanik kablolu kablosuz klavye kullanıyorum. İyidir hoştur hepsi tercihen kahverengi ya da kırmızı anahtar. Ucuz pahalı aralarında fark yok. Oyunlarda sadece fare etkiliyor. Beni ilgilendirmez. Ben olsam razen ya da logi alır geçerim ucuz yollu. Fare hangi marka ise.

Mouse zaten G PRO X 2 kasam çok iyi monitörüm idare ediyor kalan tek şey klavye o yüzden klavyeye bu kadar para harcıyorum zaten şu an kullandığımda 3000 lira gibi bir şey ama bozuldu bu sebepten dolayı yenisini alıyorum almışkende en iyisini almak istiyorum böyle bir huyum var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı