Asuatr
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhabalar, 8 bin TL ile bana PC önerir misiniz? Ayrı ayrı da toplanabilir ya da hazır sistemde önerilebilir (sadece kasa) ekran kartı NVIDIA olacak. Intel ya da AMD işlemci fark etmez sadece oyun odaklı olacak yayın vesaire işler ile ugrasilmayacak. Oynanacak oyunlar büyük oyunlar olacak.
Oyunlar:
RDR2.
Star citizen.
Cyberpunk 2077.
Death Stranding.
Detroid.
Horizn Zero dawn.
Metro exoduos.
Ve daha birçoğu.
480GB SSD yeterli olacaktır diye düşünüyorum çünkü oyunun birini bitirip silip sonra diğerini yükleyeceğim. Aklımda bir tane sistem var fakat siz ne düşünürsünüz,
www.incehesap.com
Bu yukarıdaki sistem beni ihtiyaçlarımı belirli bir süre karşılayabilir mi? Hava akışı gibi faktörler nasıl etkiler, RTX deneyimini yaşamak istediğim için bu sistemi seçtim önerileriniz ve parçalar hakkında yaşadığınız tecrübe ve düşünceleriniz benim için çok önemli.
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum iyi oyunlar diliyorum.
Oyunlar:
RDR2.
Star citizen.
Cyberpunk 2077.
Death Stranding.
Detroid.
Horizn Zero dawn.
Metro exoduos.
Ve daha birçoğu.
480GB SSD yeterli olacaktır diye düşünüyorum çünkü oyunun birini bitirip silip sonra diğerini yükleyeceğim. Aklımda bir tane sistem var fakat siz ne düşünürsünüz,
Tundra Gold PBM | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | MSI RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Bu yukarıdaki sistem beni ihtiyaçlarımı belirli bir süre karşılayabilir mi? Hava akışı gibi faktörler nasıl etkiler, RTX deneyimini yaşamak istediğim için bu sistemi seçtim önerileriniz ve parçalar hakkında yaşadığınız tecrübe ve düşünceleriniz benim için çok önemli.
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum iyi oyunlar diliyorum.