8-10 bin TL klavye önerisi

Mert1337

Hectopat
Merhaba, şu anki klavyem membran, 7-8 yıldır kullanıyorum bu arada model ismi de g213. Artık klavyemi değiştirip gerçekten parasına değecek bir şey almak istiyorum. Öncelikle sesli klavye almak istiyordum hatta blue switch falan bakıyordum önce G512 ile araştırmalara başladım, daha sonra 8-10K'ya kadar bütçe ayırmaya karar verdim. Bugün mağazada birisi yardım etti en sonunda Black Widow V4 ile karar kıldık gibiydi. Ben işte bir yandan Black Widow v4X'de daha uygun fiyata çoğu şeyi elde ediyorum, yani bilek desteği çok gerek var mı? Çünkü benim gözüme bilek desteksiz klavyeler daha hoş geliyor. E ama bir yandan da multimedya tuşları yok, ben klavyemde çok aktif kullanıyordum. Neyse v4'te tam karar kıldım gibiydi kasaya gitmeden aklıma Apex Pro gen 3 geldi. İşte bunlar ses çıkarmıyor o yüzden önermedim falan dedi ama iletim hızı falan yüksekmiş, hatta tuşların hassasiyeti ayarlanıyor ne kadar işime yarar bilmiyorum. Ama tasarımı gözüme hoş geldi. Zaten G213 kalın bir tasarımı olduğu için daha nazik bunun gibi bir şeye geçmek istiyorum. E ama sesli değil, ya da tatmin edici sesi var mı emin değilim. Zaten forumda da az önce okudum Razer'lar kronik sorunuymuş, iyi ki almamışım. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam neden bu kadar büyük bir bütçe seçtiniz işinize karışmak istememde klasik olarak bu klavyeyi önerebilirim.
Eğer ki FPS oyuncusu değilseniz böyle ahalı şahalı klavyelere gerek yok bunlar yüksek seviyeli oyuncular kullanıyor manyetik switchlere klavyeler hakkında detaylı bilgi için zaten makalem var zaten hassasiyet ayarlanıyor demişsiniz onlar bu attığım klavyeler kısaca hard oyun için EZ63 ses gibi özellikler için Akko.

Daha yeni G213'den Akko MU01'e gecis yaptim. Epey memnunum tavsiye ederim.

Hocam neden bu kadar büyük bir bütçe seçtiniz işinize karışmak istememde klasik olarak bu klavyeyi önerebilirim.
Eğer ki FPS oyuncusu değilseniz böyle ahalı şahalı klavyelere gerek yok bunlar yüksek seviyeli oyuncular kullanıyor manyetik switchlere klavyeler hakkında detaylı bilgi için zaten makalem var zaten hassasiyet ayarlanıyor demişsiniz onlar bu attığım klavyeler kısaca hard oyun için EZ63 ses gibi özellikler için Akko.

Yani hem gündelik ve yazı, hem FPS, yeri gelecek hikaye oyunu (daha çok PS de hikaye oynuyorum) bunlar için kullanacağım. Bu kadar bütçe verme şeyim de çok uzun yıllar kullanıyorum, hep olabildiğince güncel kalsın.

Yani hem gündelik ve yazı, hem FPS, yeri gelecek hikaye oyunu (daha çok PS de hikaye oynuyorum) bunlar için kullanacağım. Bu kadar bütçe verme şeyim de çok uzun yıllar kullanıyorum, hep olabildiğince güncel kalsın.

5000 TL'ye bile uzun ömürlü klavyeler alabilirsiniz attığım klavyeler FPS oyunları için önerilir her zaman güncel kalır.

Ne yapayım hocam ses seviyorum o zaman gidip G512 mi alayım?

Apex Pro TKL 2023 7900'liraya alınır mı?

Hocam yani attığım veya arkadaşın attığı ürüne göre eski kalıyor ses seviyorsanız bizim attığımız klavyeleri inceleyin bir neredeyse 2 yıl önce çıkmış klavye.

Hocam yani attığım veya arkadaşın attığı ürüne göre eski kalıyor ses seviyorsanız bizim attığımız klavyeleri inceleyin bir neredeyse 2 yıl önce çıkmış klavye.
Hocam bunlar da çok sade ya, tasarımlarını bir türlü beğenemiyorum. Bir de bu markalara belli bir zaman sonra mı şans versem diye düşünüyorum, şimdilik daha büyük firmalar ile devam edip.

Hocam bunlar da çok sade ya, tasarımlarını bir türlü beğenemiyorum. Bir de bu markalara belli bir zaman sonra mı şans versem diye düşünüyorum, şimdilik daha büyük firmalar ile devam edip.

Hocam bunlarla büyük firmaların farkı yok isterseniz manyetik switch falan umurumda değil derseniz kendi klavyenizi modlayabilirsiniz PCB'li gasket bir kasa alın switch ve keycapları kendi zevkinize göre tasarlayın mesela attığım Akko öyle bir klavye zaten bütçeniz yüksek FPS oynayacağım derseniz PCB ile switchleri değiştirip FPS bir klavyeniz olur.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı