8-10 bin TL laptop önerisi

Teşekkürler, seçeneklere göz attığımda en çok beğendiklerim Ryzen7'li Lenovo ve MSI oldu. Peki https://www.hepsiburada.com/asus-ro...14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00001BZM8P hakkında ne düşünüyorsunuz, 3Ü arasından seçiminiz ne olurdu?

Attıklarımıza göre daha pahalı ve özellikleri daha kötü. Yurt dışı da kabulseniz bu da güzel bir alternatif. https://www.amazon.com/Lenovo-1920x1080-Processor-Windows-82B1000AUS/dp/B08BB9RWXD?tag=coa_row_g-20 biraz takip ederseniz 60 dolarlık indirimler oluyor.
 
Merhabalar herkese, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve şu anki bilgisayarım Nirvana s500. yapay zeka ve makine öğrenmesi konularıyla ilgileneceğim. Bilgisayarda aradığım özellikler: Taşınabilirlik (15.6 inç), kasa kalitesi ve dizaynı, arka ışıklandırmalı klavye. Performans olaraksa ilgilenmek istediğim konuların başlangıcında yetmesi ve Assetto Corsa ve GTA 5 tarzı, sistemi çok yormayacak oyunları oynatması yeterli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bişey alabildiniz mi hocam bende bu fiyat aralığında bakıyorum iyi bişey alabildiyseniz önerir misiniz ?
 
Merhabalar tekrardan, aradan uzun süre geçmiş anca yeni bilgisayar alabildim 😀. Tercihimi bu akşam N11’de anlık yakaladığım indirimle 11300 TL civarına Monster Abra A7 V12.5 ile kullandım. 17.3 istemiyordum ancak yükselen dolar kuruna rağmen iyi fiyatı ve aradan geçen süre zarfında iPad edinmemle birlikte laptoptan beklediğim taşınılabilirlik ihtiyacımın büyük ölçüde ortadan kalkması sebebiyle almış bulundum. Elime ulaştıktan sonra sorularınızı bekliyorum, iyi akşamlar.
 

Geri
Yukarı