8-10 bin TL televizyon önerisi

KalyN

Kilopat
Daha fazla  
8-10 bin TL arasinda bir televizyon bakiyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

O zaman daha F/P markalar bakmanız lazım Samsung LG gibi ürünler pahalı örnek Onvo bakabilirsiniz kendi odama aldım kullanıyorum memnunum 2 yıldır hiçbir sorun çıkmadı güvenilir yerlerden alın vatan vb. Örnek:ONVO OV50F950 50inc 127 cm UHD Frameless Google Smart TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ONVO OV50F950 50inc 127 cm UHD Frameless Google Smart TV en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Samsung gibi bir marka diyorsanız illa üstteki arkadaşın attığını alın ama Hepsiburada gibi yerlerden almayın.

O zaman daha F/P markalar bakmanız lazım Samsung LG gibi ürünler pahalı örnek Onvo bakabilirsiniz kendi odama aldım kullanıyorum memnunum 2 yıldır hiçbir sorun çıkmadı güvenilir yerlerden alın vatan vb. Örnek:ONVO OV50F950 50inc 127 cm UHD Frameless Google Smart TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ONVO OV50F950 50inc 127 cm UHD Frameless Google Smart TV en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Samsung gibi bir marka diyorsanız illa üstteki arkadaşın attığını alın ama Hepsiburada gibi yerlerden almayın.

Butcenin 2000-3000 TL ustunde neler onerebilirsiniz?

Butcenin 2000-3000 TL ustunde neler onerebilirsiniz?

Vallahi çok pahalanmış fiyatlar o fiyata bulabilirseniz Vestel veya TCL gibi markalar alabilrsiniz onun dışında Samsung'un 108 ekranları falan var ya da Onvo 140 ekran var. Ek olarak Toshiba da var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı