trgy67
Hectopat
bu sorunun cevanını bende merak ediyorumPeki ya (8+8 yanında 16+16) nasıl olur
bu sorunun cevanını bende merak ediyorumPeki ya (8+8 yanında 16+16) nasıl olur
Peki ya (8+8 yanında 16+16) nasıl olur?
Dediğinden gram bişey anladıysam eğer. Am4 platforumu kullanıyorum. Bunun için anakart, işlemci ve rami mi değiştireyimAM5 platformunda 24x2 seçeneği var.
Dediğinden gram bir şey anladıysam eğer. AM4 platforumu kullanıyorum. Bunun için anakart, işlemci ve RAM'i mi değiştireyim![]()
mhz aynı ise hiçbir sıkıntı olmaz rahatlıkla kullanBilgisayarımda 8 GB RAM var ve ben yanına 16 GB RAM almayı düşünüyorum. Sıkıntı olur mu? Yani anakarta 2 slot RAM yeri var ve ben 24 GB RAM yapacağım aynı RAM'in 16 GB lığını alacağım MHz falan aynı. Anakart A320M S2H, işlemci R5 2600, ekran kartı RX590 Pulse.
MHz aynı ise hiçbir sıkıntı olmaz rahatlıkla kullan.
8+8 16 GB halen önerirmisiniz 4 slot var 8+8 var aynı ram in 16gb ı bulabildimPek tercih edilmeyen bir kullanım. Benim önerim 8+8 16 GB olarak kullanmak. Günlük kullanım ve oyun için yeterli.
Bilgisayarımda 8 GB RAM var ve ben yanına 16 GB RAM almayı düşünüyorum. Sıkıntı olur mu? Yani anakarta 2 slot RAM yeri var ve ben 24 GB RAM yapacağım aynı RAM'in 16 GB lığını alacağım MHz falan aynı. Anakart A320M S2H, işlemci R5 2600, ekran kartı RX590 Pulse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.