Size en uygun PSU bu: Corsair Vengeance 650M, üretiç kodu: CP-9020175-EU.
Bunda 2x 4+4 - Pin 12V mevcut, işinizi görürsünüz. 650 Watt yeterli değilse siz kac Watt istediğinizi yazın ona göre PSU önereyim.
O 4 pinlik giriş üst düzey overclock için. 8 pinlik giriş yeterli.(Sadece 8 pin girişini kullanarak 4.4 gzh de kullandım herhangi bir sorun yaşamadım.)
Not: Zaten anakartın kullanma kılavuzuna bakarsan gerekli bilgiyi veriyor.
Evet, dönüştürücü kullanman gerek lakin senin PSU kızaklı. Bunda slot yuvası yada pin yuvası yetermi bilmiyorum ve benim önerdiğimde kızaklı ama en azından dizaynı dediğim gibi 2x 4+4 olarak üretilmiş. Sen dönüştürücü alırsan 5.25'' 4 pine takman lazım en önemlisi şu, sende şuan boşta 5.25'' dört pin varmı varsa dönüştürücüyü takıp işini görürsün yoksa ve PSU'da boş yer yoksa kullanamazsın. Ozaman mecburen yeni PSU alacaksın.
Bu haliyle çalışır sıkıntı olmaz, dönüştürücü kullanırsanız sorun kalmaz, molexten dönüştürücü alırsınız olur biter, biraz paraya kıyıp iyisinden alın.
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Bunu alıp konuyu kapatıyım o zaman bir kaç yazıda önermeyenleride gördüm sizin düşünceniz nedir ?
4pini anakarta takıp diğer 4'ü 8pine çevirip takmak sağlıklı olurmu ?