8.5 Mbps download ve 0.4Mbps upload online oyunlar için yeterli mi?

berk12cc

Picopat
8.5 Mbps, 11MS, 0.4'de upload var. Valorant CS:GO GTA 5 Online gibi oyunları oynayabilir miyim? Bir de şunu söylemek istiyorum mesela Valorant oynarken pingim 50 düzgünce oynuyorum birden 300'lere 500'lere çıkıyor sonra iniyor sonra tekrar tekrar böyle. Oluyor internetimin düşüklüğünden mi yoksa kasama çektiğim modem kablosunda mı sıkıntı var? 10 yıllık falan kablo.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pinginin download ve upload hızlarıyla alakası yok. Ping apayrı bir şey. 52 Kbps hıza sahip olan bir kullanıcı bile düzgün ping değerleriyle oyunu oynayabilir.

Gayet yeterlidir.

Sorunuzun cevabını vermişsiniz. 10 yıllık kablolarda kayıp normal olur.

Bir de 8 mbps yetmez. En az 16 olmalı, aslında 24 ideal ama.

8.5 Mbps, 11MS, 0.4'de upload var. Valorant CS:GO GTA 5 Online gibi oyunları oynayabilir miyim?
Online oyunlarda dowlanddan ziyade önemli olan pingtir ve anladığım kadarıyla ping tarafında sorununuz yok bu yüzden oynayabilirsiniz.
Oluyor internetimin düşüklüğünden mi yoksa kasama çektiğim modem kablosunda mı sıkıntı var? 10 yıllık falan kablo.
Olabilir.

Lan en ideal ping verir ya da VDSL üstü WLAN.

4 Mbps ile bile Online oyunlarda düzgün deneyim yaşayabilirsin. O kadar veri aktarmıyorlar. Verinin hızlı aktarılması önemli. 10 değil 25 yıllık kablo ile bile oyunlardaki çoğu kişilerden daha iyi ping değerleri elde ettim bahsettiğim hız ile.

Bu yüzden pingine bakman lazım. Onun da en güvenilir yolu açarsın bir Online oyunu. Kendin tecrübe edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…