5 gün önce bu ürünü satın aldım ve çerçevesinde sorun olduğu için içime sinmedi internette gezerken buna benzer bir sorun daha gördüm birkaç test yaptım ölü piksel vs. yok gibi sadece çerçevenin LG yazısı bulunan çıta yamuk gibi bazı yerler ekrana yapışık, bazı yerler ise yapışık değil ekran ile plastik çıta arası ince kalem ucu girecek kadar açık, yapışık yerler ise normal hava bile geçmez gibi görünüyor bu sorun yüzünden kullandığım monitörü fotoğraftada göründüğü üzere ileride ya da kısa zamanda daha büyük problemlerle karşılaşırtırır mı iade etmeli miyim? Aynı fiyata daha iyisini bulmak ve almak mümkün mü? Teşekkürler.
Öncelikle monitörün özelliklerini kesinleştirirsen daha iyi olur.Monitörlerin hepsi farklı çözünürlükte ve boyutlarda.Sistemini de yazarsan sana daha uygun bir monitör tavsiye edilebilir.
Samsung Odyssey monitörlerde kronik arızalar var ona bakmanı tavsiye etmem.
Hocam benim monitordede açıklık var arada toz doluyor araya bir fırça ucuyla temizliyorum
Bence bir sorun değil bu ileride de bir durum oluşturmaz. Ama görünüşü içinize sinmiyorsa iade edin dicem ama iade işleri de o kadar kolay değil heralde
Hocam benim monitordede açıklık var arada toz doluyor araya bir fırça ucuyla temizliyorum
Bence bir sorun değil bu ileride de bir durum oluşturmaz. Ama görünüşü içinize sinmiyorsa iade edin diyeceğim ama iade işleri de o kadar kolay değil herhalde.
Öncelikle monitörün özelliklerini kesinleştirirsen daha iyi olur.Monitörlerin hepsi farklı çözünürlükte ve boyutlarda.Sistemini de yazarsan sana daha uygun bir monitör tavsiye edilebilir.
Samsung Odyssey monitörlerde kronik arızalar var ona bakmanı tavsiye etmem.
aslında en son aklımda bu vardı epey de baktım puan olarakta 80 almış fiyatıda bütçeme uyuyor bunu tercih etmeme sebebiniz nedir merak ettim belki bilmediğim eksi yönleri vardır
Aslında en son aklımda bu vardı epey de baktım puan olarak da 80 almış fiyatı da bütçeme uyuyor bunu tercih etmeme sebebiniz nedir merak ettim belki bilmediğim eksi yönleri vardır.
epey'de karşılaştırdım BenQ EX2710Q 76 puan almış Dell G3223D 79 puan almış
fiyat olarakta pek fark olmasada dell 8908TL benq 9.999TL birde bugün amazondan mail attılar LG UltraGear 32GP750-B marka model monitörümü isterseniz değiştirebiliriz dediler değiştireyim mi yoksa iade mi edeyim bilmiyorum..