8-9 bin TL Monitör tavsiyesi

aslında en son aklımda bu vardı epey de baktım puan olarakta 80 almış fiyatıda bütçeme uyuyor bunu tercih etmeme sebebiniz nedir merak ettim belki bilmediğim eksi yönleri vardır

Konsollar için güzel ama PC kullanımında büyük kalıyor.Mesela oyun oynarken mini map'e bakmak için kafanı çevirmek zorunda kalıyorsun veya photoshop'ta layer katmanlarına bakarken.Dell'de iyi marka ama servis-garanti olarak nasıl olduğunu bilmiyorum.Asus burada hem ürün kalitesi hem servis olarak bence önde bir firma.

Konsollar için güzel ama PC kullanımında büyük kalıyor.Mesela oyun oynarken mini map'e bakmak için kafanı çevirmek zorunda kalıyorsun veya photoshop'ta layer katmanlarına bakarken.Dell'de iyi marka ama servis-garanti olarak nasıl olduğunu bilmiyorum.Asus burada hem ürün kalitesi hem servis olarak bence önde bir firma.
Büyüklük olarak sıkıntısı varsa uzak olucak bana oldukça benim için büyüklüğü sorun değil peki iade ettiğim ürün için Fikrin nedir

O ASUS ROG monitör bu bütçede alınmaz. 1080p'ye kabulsen bunu öneririm, 2K olarak Dell G3223D alabilirsin.

İade ettiğim ürün ile kıyaslarsak Dell ve bu ürün önde mi

Büyüklük olarak sıkıntısı varsa uzak olucak bana oldukça benim için büyüklüğü sorun değil peki iade ettiğim ürün için Fikrin nedir
İhtiyacın o zaman 32 inç,2k(1440p),144 hz, VA veya IPS panelli bir monitör.Zaten her markadan bir ürün çıkıyor.Düşük bir skala var.
Lg'yi iade edebileceğin gibi bir platformdan ve ilerdeki sorunların için yardımcı olacak bir markadan alman Türkiye şartlarında yapacağın en iyi hamle bence.Mesela Vatan'dan fiziksel olarak alırsan kutusundan çıkartıp kontrol edersin ve bir sorun(Ölü piksel,açıklık,kırık,çatlak vs.) olursa o anda yeni paket açıyorlar..LG'de ki sorunu yaşamazsın.

İhtiyacın o zaman 32 inç, 2K(1440p),144 Hz, VA veya IPS panelli bir monitör. Zaten her markadan bir ürün çıkıyor. Düşük bir skala var.
LG'yi iade edebileceğin gibi bir platformdan ve ilerdeki sorunların için yardımcı olacak bir markadan alman Türkiye şartlarında yapacağın en iyi hamle bence. Mesela Vatan'dan fiziksel olarak alırsan kutusundan çıkartıp kontrol edersin ve bir sorun(Ölü piksel, açıklık, kırık, çatlak vs.) Olursa o anda yeni paket açıyorlar. LG'de ki sorunu yaşamazsın.

Samsung paneller övüyorlar araştırdım Dell'in panellerini de Samsung yapıyormuş hatta yani baktığında dümdüz Samsung ve LG TV, monitör vs. Tecrübeliler yıllardır ama bilmiyorum ASUS TUF Gaming pek övmüyorlar

Konuyu okudum ve koca bir konu sadece LG'nin dış panel kaplamasının ufak bir çıkıntıya sahip olması. Ben şahsen bunun için monitör iade etmem. Kozmetik bir sorundur bunu tartışmam. Amma velakim cihazda sorun yaratmıyor.
Kullanımı, görüntüyü, ileriye dönük kullanımı vs hiçbir etkisi olmayan kozmetik durum.
Eğer monitörden memnunsan aksiyon arama.
İlla arayacaksan ne amaçla monitör arıyorsan ona göre fikir sunalım.

Ne için kullanacaksın? Oyun içinse hikayeli mi yoksa rekabetçi mi?

Yanlış.
Hikayeli oyunlar, dizi ve film e-sporcu değilim pek FPS oyunlarına da bağımlılığım yok girersem arada CS ,pubg onun harici hikayeli oyunlar,dizi ve film çoğunlukla

Konuyu okudum ve koca bir konu sadece LG'nin dış panel kaplamasının ufak bir çıkıntıya sahip olması. Ben şahsen bunun için monitör iade etmem. Kozmetik bir sorundur bunu tartışmam. Amma velakim cihazda sorun yaratmıyor.
Kullanımı, görüntüyü, ileriye dönük kullanımı vs hiçbir etkisi olmayan kozmetik durum.
Eğer monitörden memnunsan aksiyon arama.
İlla arayacaksan ne amaçla monitör arıyorsan ona göre fikir sunalım.
Mail attılar eğer isterseniz monitörü değiştirebiliriz aynı model ile diye, yamukluk kasa panele tam oturmamış yapışmamış toz vs. girebilir yada başka sorunlar olabilir birde sonuçta sıfır aldım ve 9000₺ ödedim kusurlu olmasını istemem açıkçası böyle bir durumla karşılaşınca fikir alayım 9000₺'ye bu üründen daha iyisi varmı ,varsa onu alayım dedim
Beklentilerim ve amacım hikayeli oyunlar ,dizi ve film izlerim bunun yanısıra FPS oyunlarıda ara sıra oynarım CS,pubg vs.. ama geneli hikayeli oyunlar,dizi ve film

İnternette görmüştüm Dell'in ve bir çok firmanın Samsung yapıyor panellerini diye tabi kalitesi kendi ürünlerine nazara daha alt seviye olabilir bilmiyorum yada yapmıyordur bir yazılımcı arkadaşım Samsung alırım o fiyata diyerek bana bu ürünü attı ve Samsung'un diğer markalardan daha iyi olduğunu söyledi çok fazla Odyssey G5 32” QHD 1ms 165Hz Freesync HDR10 Oyun Monitörü

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı