8-9 bin TL Monitör tavsiyesi

Mail attılar eğer isterseniz monitörü değiştirebiliriz aynı model ile diye, yamukluk kasa panele tam oturmamış yapışmamış toz vs. girebilir ya da başka sorunlar olabilir bir de sonuçta sıfır aldım ve 9000₺ ödedim kusurlu olmasını istemem açıkçası böyle bir durumla karşılaşınca fikir alayım 9000₺'ye bu üründen daha iyisi var mı, varsa onu alayım dedim
Beklentilerim ve amacım hikayeli oyunlar, dizi ve film izlerim bunun yanı sıra FPS oyunları da ara sıra oynarım CS, PUBG vs. Ama geneli hikayeli oyunlar, dizi ve film

Dell G3223D bence iyi bir tercih olur.
Dell G3223D vs S2721DGFA dün arkadaş hislerini kullandıktan sonra uzunca yazdı. Dilersen fikir almak için konuşabilirsin.

Baktığın IPS Samsung için bilgim yok. Araştırmadım. Alınır demek istemiyorum bu yüzden.

Hikayeli oyunlar, dizi ve film e-sporcu değilim pek FPS oyunlarına da bağımlılığım yok girersem arada CS ,pubg onun harici hikayeli oyunlar,dizi ve film çoğunlukla

Mail attılar eğer isterseniz monitörü değiştirebiliriz aynı model ile diye, yamukluk kasa panele tam oturmamış yapışmamış toz vs. girebilir yada başka sorunlar olabilir birde sonuçta sıfır aldım ve 9000₺ ödedim kusurlu olmasını istemem açıkçası böyle bir durumla karşılaşınca fikir alayım 9000₺'ye bu üründen daha iyisi varmı ,varsa onu alayım dedim
Beklentilerim ve amacım hikayeli oyunlar ,dizi ve film izlerim bunun yanısıra FPS oyunlarıda ara sıra oynarım CS,pubg vs.. ama geneli hikayeli oyunlar,dizi ve film

İnternette görmüştüm Dell'in ve bir çok firmanın Samsung yapıyor panellerini diye tabi kalitesi kendi ürünlerine nazara daha alt seviye olabilir bilmiyorum yada yapmıyordur bir yazılımcı arkadaşım Samsung alırım o fiyata diyerek bana bu ürünü attı ve Samsung'un diğer markalardan daha iyi olduğunu söyledi çok fazla Odyssey G5 32” QHD 1ms 165Hz Freesync HDR10 Oyun Monitörü

Samsung alırım o fiyata diyerek bana bu ürünü attı ve Samsung'un diğer markalardan daha iyi olduğunu söyledi çok fazla Odyssey G5 32” QHD 1ms 165Hz Freesync HDR10 Oyun Monitörü
Bir defa monitör alırken markaya değil modele bakılır. Bakıyorum ve G5 ghosting problemli bir monitör.
İnternette görmüştüm Dell'in ve bir çok firmanın Samsung yapıyor panellerini
Dell monitörlerinde birden çok panel tedarikçisi kullanmaktadır. AUO, LG, Samsung vb. Modelden modele değişiyor.
Hikayeli oyunlar, dizi ve film e-sporcu değilim pek FPS oyunlarına da bağımlılığım yok girersem arada CS ,pubg onun harici hikayeli oyunlar,dizi ve film çoğunlukla
VG27AQZ öneririm ancak RTX 3060Ti ile kullanırsan grafik ayarlarını kısmak zorunda kalabilirsin çünkü o GPU, 2K çözünürlükte yeni nesil oyunlarda zorlanır.

Eğer grafiklerden kısmak istemezsen şunu önerebilirim:

Not: 27 inç istiyorsan VG27AQZ tercih et.

Bir defa monitör alırken markaya değil modele bakılır. Bakıyorum ve G5 ghosting problemli bir monitör.

Dell monitörlerinde birden çok panel tedarikçisi kullanmaktadır. AUO, LG, Samsung vb. Modelden modele değişiyor.

VG27AQZ öneririm ancak RTX 3060Ti ile kullanırsan grafik ayarlarını kısmak zorunda kalabilirsin çünkü o GPU, 2K çözünürlükte yeni nesil oyunlarda zorlanır.

Eğer grafiklerden kısmak istemezsen şunu önerebilirim:

Not: 27 inç istiyorsan VG27AQZ tercih et.
27 inç alırsam bu da makul geliyor tabi siz ne dersiniz bilmiyorum.

27 inç alırsam bu da makul geliyor tabi siz ne dersiniz bilmiyorum.
Bu ürün gereksiz pahalı hocam. Bu bütçeye 27 inç 1080p alırsanız yazık edersiniz. VG27AQZ yada G3223D almanızı tavsiye ederim. Film izleyeceğiniz için 32 inç daha iyi olur.

Bu ürün gereksiz pahalı hocam. Bu bütçeye 27 inç 1080p alırsanız yazık edersiniz. VG27AQZ yada G3223D almanızı tavsiye ederim. Film izleyeceğiniz için 32 inç daha iyi olur.
Öyleyse G3223D uygun olur benim için, Dell dizüstü bilgisayar olarak tamam ama monitör olarak gerçekten tercih edilebilir mi? Ve İade ettiğim monitör hakkında ki yorumunuz nedir ?

Birde Nvidia desteklemiyor sanırım benQ ama bende 2k gözüküyor BenQ EX2710Q Oyun Monitöru, 27’’, IPS QHD 2K 1ms 165hz, Freesync, HDMI DP, USB 3.0 Subwoofer, Gri BenQ EX2710Q Oyun Monitöru, 27’’, IPS QHD 2K 1ms 165hz, Freesync, HDMI DP, USB 3.0 Subwoofer, Gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Son düzenleme:
Öyleyse G3223D uygun olur benim için, Dell dizüstü bilgisayar olarak tamam ama monitör olarak gerçekten tercih edilebilir mi? Ve İade ettiğim monitör hakkında ki yorumunuz nedir ?
İade ettiğiniz monitörü önermiyorum zaten Türkiye'de nedenini anlamadığımdan dolayı LG, Nano IPS hayranlığı var. Övdükleri kadar iyi değil zaten ama size gelen kadar da kötü değil.
Size sorumsuz satıcı denk gelmiş.

Bu arada LG tarafında tek önereceğim monitör şu olur:
Ancak şu anki fiyatı gereksiz pahalı.
Bir de Nvidia desteklemiyor sanırım benQ
Desteklemese bile DP kablosu ile G-Sync açabilirsiniz hocam.
bende 2k gözüküyor BenQ EX2710Q Oyun Monitöru
Zaten 2K çözünürlüklü hocam. Modelleri karıştırmışım, affedersiniz. Halen çok pahalı bir monitör alınmaz hocam.

İade ettiğiniz monitörü önermiyorum zaten Türkiye'de nedenini anlamadığımdan dolayı LG, Nano IPS hayranlığı var. Övdükleri kadar iyi değil zaten ama size gelen kadar da kötü değil.
Size sorumsuz satıcı denk gelmiş.

Bu arada LG tarafında tek önereceğim monitör şu olur:
Ancak şu anki fiyatı gereksiz pahalı.

Desteklemese bile DP kablosu ile G-Sync açabilirsiniz hocam.

Zaten 2K çözünürlüklü hocam. Modelleri karıştırmışım, affedersiniz. Halen çok pahalı bir monitör alınmaz hocam.
Şuan en yakın BenQ hocam Amazon'un satması ayrıca artı oldu bir arkadaşım Dell marks monitör almışlar 3-4 adet tek bir satıcı varmış iade etmişler ederken adam ya niye iade ediyorsunuz bence etmeyin kalsın gibi şeyler demiş tek bir satıcısı varmış Türkiye de benQ da gereksiz pahalı dediğiniz gibi ...

Şuan en yakın BenQ hocam Amazon'un satması ayrıca artı oldu bir arkadaşım Dell marks monitör almışlar 3-4 adet tek bir satıcı varmış iade etmişler ederken adam ya niye iade ediyorsunuz bence etmeyin kalsın gibi şeyler demiş tek bir satıcısı varmış Türkiye de benQ da gereksiz pahalı dediğiniz gibi ...
Gereksiz pahalı olduğu için tavsiye etmiyorum hocam. Daha ucuza G3223D varken büyük hata olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı