Meraklı Kunduz Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 224 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar! Sistem toplamaya karar verdim ve bir ekran kartı da almam gerekiyor. -Bütün oyunları açabilecek, uzun ömürlü olmasını istiyorum. Önerilerini bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2022
Selamünaleyküm arkadaşlar! Sistem toplamaya karar verdim ve bir ekran kartı da almam gerekiyor. -Bütün oyunları açabilecek, uzun ömürlü olmasını istiyorum. Önerilerini bekliyorum.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.086 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #2 Meraklı Kunduz dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar! Sistem toplamaya karar verdim ve bir ekran kartı da almam gerekiyor. -Bütün oyunları açabilecek, uzun ömürlü olmasını istiyorum. Önerilerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... RX 6600 XT.
Meraklı Kunduz dedi: Selamünaleyküm arkadaşlar! Sistem toplamaya karar verdim ve bir ekran kartı da almam gerekiyor. -Bütün oyunları açabilecek, uzun ömürlü olmasını istiyorum. Önerilerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... RX 6600 XT.
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #3 RTX 3060,RX 6600 XT, cashback kampanyasıyla 6700 XT (bundan emin değilim.)