8 bin TL monitör önerisi

Niye alınmaz diyorlar hocam?

Daha yüksek bütçe için birde bu var:

Rekabetçi oyunlarda genellikle yüksek Hz ile adamı daha erken görme olayı oluyor birde 1080P ile daha fazla FPS alıyorsunuz diye önerim bu şekilde. Şahsen işim olmaz rekabetçi ile oyüzden gider 2K alırdım, sizde benzer düşünüyorsanız ona göre önerim Lenovo R27qe zaten.

Kronik sorunlu diyorlar Odyssey modelleri G6 bir iyi diye biliyorum yani forumda G3 VA panel olduğu için alınmaz diyorlar G4 içinde IPS panel alınır diyorlar bazıları da kronik diyorlar.
G3 ve G5 VA hakikaten çöp paneller ve sorunlular. Ama G4 için bir sorun yok.
Sırf G3 bozuk diye G65B'e sallayan bile oluyor, kanıtları varsa sorun değil ama çok fazla kulaktan dolma konuşan var.

Vallahi bilmiyorum okudum öyle söylemek istedim şimdi hocam G4 attığınız link AOC ve Lenovo var elimde şu anda 27 inç 2 k olursa sorun olmaz diye biliyorum AOC 310 Hz 0.03 ms avantajı var ve G4 var önceki monitörüm G2412F MSI'di paneli kırıldı zaten o yüzdende güzel bir şey kullanmak istiyorum.

Anladım teşekkür ederim hocam çok güzel açıkladınız.

Şimdi son durum şu:
AOC 310Hz ile komple rekabetçi olduğu gibi G4'ten daha iyi kontrast değeri var. 1100:1 civarı olması lazım. Renk konusunda ölçüm yok.

Lenovo tam genel kullanım. Görüntü anlamında 2K, 1600:1 kontrast ve %90 renk gamutları ile en iyisi. Ama 180Hz.

G4 ise 1006:1 kontrast ve %78 DCI ve %82 Adobe ile günümüze göre zayıf ama klasik IPS değerleri var. Asıl esprisi 240Hz olması zaten ve düşük gecikmesi.

Bu durumda sizin Valorant odaklı mı? Yoksa genel oyun odaklı mı? Diye seçim yapmanız lazım.

Panel bilgileri:

Lenovo Legion OC ile 180 Hz miş ben 180 oynadım hep biraz da 240 istiyor gibiyim çok fark olur mu bilmem bence illa olur G4 de bilemedim normalde G6 alacaktım geçen ay 9'a düşüyordu ama alma fırsatım olmadı şimdi 16 bin TL öğrenci indirimiyle ne kadar olur bilmiyorum beni tatmin edecek bir şey istiyorum gerçekten.

Öğrenci indirimi ile 9'a düşüyordu sanırım, bir deneyin:

Olmazsa en düşük Amazon'da 13 bin TL:

Gene iyi fiyat doğrusu.

Anladım teşekkür ederim g6'yı Samsung'a kayıt olup bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…