E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 19 Kasım 2024 #11 spengtab dedi: Reis en iyisi ben anakart alım gine yardım lazım da bildiğin 6bin e kendi si görüntü verebilen AMD işlemci biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Neden kendisi görüntü versin ki? Ekran kartınız var. Görüntü veren işlemci ancak ekran kartınız yok ise lazım olur.
spengtab dedi: Reis en iyisi ben anakart alım gine yardım lazım da bildiğin 6bin e kendi si görüntü verebilen AMD işlemci biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Neden kendisi görüntü versin ki? Ekran kartınız var. Görüntü veren işlemci ancak ekran kartınız yok ise lazım olur.
spengtab Picopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #12 erme dedi: Neden kendisi görüntü versin ki? Ekran kartınız var. Görüntü veren işlemci ancak ekran kartınız yok ise lazım olur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım var ama 2monitör olacağı için.
erme dedi: Neden kendisi görüntü versin ki? Ekran kartınız var. Görüntü veren işlemci ancak ekran kartınız yok ise lazım olur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım var ama 2monitör olacağı için.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 19 Kasım 2024 #13 spengtab dedi: Ekran kartım var ama 2monitör olacağı için. Genişletmek için tıkla... İki monitörü de ekran kartınıza takacaksınız. 6 bine en mantıklı AMD bu: AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
spengtab dedi: Ekran kartım var ama 2monitör olacağı için. Genişletmek için tıkla... İki monitörü de ekran kartınıza takacaksınız. 6 bine en mantıklı AMD bu: AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com