8 GB 2133 MHZ AEGIS RAM ve ASUS PRIME B450M-K Uyumu

KG4EVER

Kilopat
Arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz üzere bu iki ürünün birbirine uymama gibi bir problemi olur mu? Asus'un sitesinden baktım ama tam anlayamadım açıkçası. RAM'in tam kodu "F4-2133C15S-8GIS".

Anakartın RAM listesinde var. Uyumlu ama Ryzen sistem için 2133 Mhz düşük bir değer. Elinden çıkarıp 350-380 TL bandına Corsair 3000 Mhz 8 GB RAM alabilirsin. Ryzen sistemler RAM hızı çok seviyor ve performansı direk etkiliyor.
PRIME B450M-K Bellek / Parça Desteği | Anakart | ASUS Türkiye
1548625149685.png

Hmm, farzedelim ben bu ram ile topladım sistemi yüzde kaç performans kaybım olur sizce?

Yeni sıfır alıyorsan şu RAM i öneririm. N11 gibi sitelerde 10-15 TL daha ucuzada alınabilir.
Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz C16 Siyah Ram - CMK8GX4M1D3000C16 incehesap.com

Bu video sorunun cevabı. Oyundan oyuna değişmekle beraber FPS farkı olduğu bir gerçek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Senin söylediğin RAM hem düşük MHZ hemde pasif soğutması yok üzerinde RAM olsun diye üretilmiş bir parça.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı