8 GB ekran kartı önerisi

Bütçe
6000 TL yi geçmesin
Arada çok performans farkı var hocam RX6500 yeni çıkan oyunlarda üzebilir RX6600 daha çıkmamış oyunlarda sorun yaratmaz.

Peki hocam ilginiz için çok teşekkür ederim 500W PSU ile Allah'a emantiz.

Arada çok performans farkı var hocam RX6500 yeni çıkan oyunlarda üzebilir RX6600 daha çıkmamış oyunlarda sorun yaratmaz.

500W PSU ve ilginizle Allah'a emanetiz hocam çok sağ olun.

Peki hocam ilginiz için çok teşekkür ederim 500W PSU ile Allah'a emantiz.
Yok hocam ben aynı marka 550W idi RTX2080 kullandım kısaydı ama bir kapanma vs olmadı. Sizin şu an yapacağınız kartı ucuza alıp kalan para ile diğer parçaları yükseltmek. Diyelim 500 lira para arttı onunla PSU'yu değiştirip kafanızı rahatlatabilirsiniz. Ama ikinci el güzel bir şey buldunuz o zaman işlemciyi satıp işlemciyi yükseltirsiniz gibi.

Yok hocam ben aynı marka 550W idi RTX2080 kullandım kısaydı ama bir kapanma vs olmadı. Sizin şu an yapacağınız kartı ucuza alıp kalan para ile diğer parçaları yükseltmek. Diyelim 500 lira para arttı onunla PSU'yu değiştirip kafanızı rahatlatabilirsiniz. Ama ikinci el güzel bir şey buldunuz o zaman işlemciyi satıp işlemciyi yükseltirsiniz gibi.

Şu an PSU dursun ben 2 ay çalışıp Ryzen 5 16 GB RAM'li bir takviye yapacağım ilk ekran kartını alayım ucuza PSU da önereceğiniz bir marka var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı