C ctekinel Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #1 İşlemci Ryzen 5 3500u R6 oynatır mı? Oynatırsa kaç FPS olur?
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C cccemalccc Kilopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 70 23 Nisan 2022 #3 ctekinel dedi: R6 oynatır mı? Oynatırsa kaç FPS olur? Genişletmek için tıkla... Ben 1600*900 de oynuyorum orta ayarlar 40-50 fps
ctekinel dedi: R6 oynatır mı? Oynatırsa kaç FPS olur? Genişletmek için tıkla... Ben 1600*900 de oynuyorum orta ayarlar 40-50 fps
C ctekinel Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #4 burovezir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Online'da düşer değil mi? cccemalccc dedi: Ben 1600*900 de oynuyorum orta ayarlar 40-50 FPS. Genişletmek için tıkla... cccemalccc dedi: Ben 1600*900 de oynuyorum orta ayarlar 40-50 FPS. Genişletmek için tıkla... Ramınız kaç.
burovezir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Online'da düşer değil mi? cccemalccc dedi: Ben 1600*900 de oynuyorum orta ayarlar 40-50 FPS. Genişletmek için tıkla... cccemalccc dedi: Ben 1600*900 de oynuyorum orta ayarlar 40-50 FPS. Genişletmek için tıkla... Ramınız kaç.
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #5 ctekinel dedi: Online'da düşer değil mi? Ramınız kaç. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla fark olmaz. Aksiyonun olduğu sahnelerde düşebilir ama düşük çözünürlükte oynarsınız rahat.
ctekinel dedi: Online'da düşer değil mi? Ramınız kaç. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla fark olmaz. Aksiyonun olduğu sahnelerde düşebilir ama düşük çözünürlükte oynarsınız rahat.
C ctekinel Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #6 burovezir dedi: Hocam fazla fark olmaz. Aksiyonun olduğu sahnelerde düşebilir ama düşük çözünürlükte oynarsınız rahat. Genişletmek için tıkla... Laptop olması sıkıntı yaratır mı?
burovezir dedi: Hocam fazla fark olmaz. Aksiyonun olduğu sahnelerde düşebilir ama düşük çözünürlükte oynarsınız rahat. Genişletmek için tıkla... Laptop olması sıkıntı yaratır mı?
B burovezir Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #7 ctekinel dedi: Laptop olması sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yani ben laptop dan oynamıştım bir süre bir sıkıntı yaratmamıştı. Eski bilgisayarımın 940M ekran kartı vardı. 4:3 çözünürlüğe alıp oyunu 90 levele ulaşana kadar oynadım bir sıkıntı yaşamadım.
ctekinel dedi: Laptop olması sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Yani ben laptop dan oynamıştım bir süre bir sıkıntı yaratmamıştı. Eski bilgisayarımın 940M ekran kartı vardı. 4:3 çözünürlüğe alıp oyunu 90 levele ulaşana kadar oynadım bir sıkıntı yaşamadım.