semyh55 Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 Laptopuma 4 GB DDR 3 RAM aldım. MHz hızları aynı fakat benimkisinin voltajı 1.35, aldığımın 1.50. CPU Z'de 8 olmasına rağmen Windows 10'da 4. nasıl çözebilirim?
Laptopuma 4 GB DDR 3 RAM aldım. MHz hızları aynı fakat benimkisinin voltajı 1.35, aldığımın 1.50. CPU Z'de 8 olmasına rağmen Windows 10'da 4. nasıl çözebilirim?
KS KS semyh55 Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #11 Rebellion_47 dedi: Anakartınızın en fazla ne kadar RAM desteklediğini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır nasıl ediliyor? NightFlowey dedi: Laptop marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... toshiba l50 b Artı 0 Eksi
Rebellion_47 dedi: Anakartınızın en fazla ne kadar RAM desteklediğini kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır nasıl ediliyor? NightFlowey dedi: Laptop marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... toshiba l50 b
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #12 semyh55 dedi: Hayır nasıl ediliyor? Genişletmek için tıkla... Laptop marka modeli nedir? Artı 0 Eksi
KS KS semyh55 Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #13 NightFlowey dedi: Laptop marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... toshiba l50 b Kayseri Mantısı dedi: Uyumsuz bellek sorunu gibi. Sadece yeni aldığınız bellek takılıyken ne oluyor? Genişletmek için tıkla... ekran gelmiyor Artı 0 Eksi
NightFlowey dedi: Laptop marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... toshiba l50 b Kayseri Mantısı dedi: Uyumsuz bellek sorunu gibi. Sadece yeni aldığınız bellek takılıyken ne oluyor? Genişletmek için tıkla... ekran gelmiyor
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #14 semyh55 dedi: Toshiba L50 b. Ekran gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Almadan önce kaç GB RAM vardı? Artı 0 Eksi
semyh55 dedi: Toshiba L50 b. Ekran gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Almadan önce kaç GB RAM vardı?
KS KS semyh55 Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #15 NightFlowey dedi: Laptop marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Toshiba L50 b. NightFlowey dedi: Almadan önce kaç GB RAM vardı? Genişletmek için tıkla... 4 Artı 0 Eksi
NightFlowey dedi: Laptop marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Toshiba L50 b. NightFlowey dedi: Almadan önce kaç GB RAM vardı? Genişletmek için tıkla... 4
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #16 Dediğim yolu denediniz mi? Birde BIOStan ramlerin MHz değerini düşürün. Artı 0 Eksi
KS KS semyh55 Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #17 lykiamami dedi: Dediğim yolu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim fakat otomatik 4096ya atıyor kontrol ettiğmde tik işaretli ama 0 lykiamami dedi: Dediğim yolu denediniz mi? Bir de BIOS'tan RAM'lerin MHz değerini düşürün. Genişletmek için tıkla... Ayarlayıp dönüceğim Artı 0 Eksi
lykiamami dedi: Dediğim yolu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim fakat otomatik 4096ya atıyor kontrol ettiğmde tik işaretli ama 0 lykiamami dedi: Dediğim yolu denediniz mi? Bir de BIOS'tan RAM'lerin MHz değerini düşürün. Genişletmek için tıkla... Ayarlayıp dönüceğim
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #18 semyh55 dedi: denedim fakat otomatik 4096ya atıyor kontrol ettiğmde tik işaretli ama 0 Ayarlayıp dönüceğim Genişletmek için tıkla... BIOStan RAM MHzini düşürmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
semyh55 dedi: denedim fakat otomatik 4096ya atıyor kontrol ettiğmde tik işaretli ama 0 Ayarlayıp dönüceğim Genişletmek için tıkla... BIOStan RAM MHzini düşürmeyi deneyin.
LoVerPC Picopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 376 Çözümler 3 Yer Uzay Boşluğu, Kuasar merkezine 50 ışık yılı mesafe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2020 #19 lykiamami dedi: BIOStan RAM MHzini düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... BIOS otomatik uyumlu olanı seçiyor diye biliyorum. Bence RAM'i iade etsin bize sorarak yeni alsın. Artı 0 Eksi
lykiamami dedi: BIOStan RAM MHzini düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... BIOS otomatik uyumlu olanı seçiyor diye biliyorum. Bence RAM'i iade etsin bize sorarak yeni alsın.
KS KS semyh55 Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #20 lykiamami dedi: BIOS'tan RAM MHz'ini düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama benim PC'de MHz ayarlayamıyroum sanırsam birçok kez girdim MHz arttırma seçeneği göremedim LoVerPC dedi: BIOS otomatik uyumlu olanı seçiyor diye biliyorum. Bence RAM'i iade etsin bize sorarak yeni alsın. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmayı düşünüyorum artık Peki şu an PC o RAM'dan yararlanabiyor mu peki bir yorumunuz var mı son olarak Artı 0 Eksi
lykiamami dedi: BIOS'tan RAM MHz'ini düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Ama benim PC'de MHz ayarlayamıyroum sanırsam birçok kez girdim MHz arttırma seçeneği göremedim LoVerPC dedi: BIOS otomatik uyumlu olanı seçiyor diye biliyorum. Bence RAM'i iade etsin bize sorarak yeni alsın. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmayı düşünüyorum artık Peki şu an PC o RAM'dan yararlanabiyor mu peki bir yorumunuz var mı son olarak