8 GB RAM'in %88'i kullanılıyor

Deni.z

Hectopat
Daha fazla  
Sadece Discord, Roblox ve Chrome açık Chrome'da 1 sekme açık Discord arkada Roblox oynarken %88 RAM kullanıldığını 920 MB kullanılabilir olduğunu gördüm sebebi nedir 3 uygulamanın toplamı 2150GB falan kullanıyordur ve Chrome 1 sekme açık olduğu halde 920 MB RAM kullanıyordu.
Sadece Discord Roblox ve Chrome açık Chrome'da 1 sekme açık Discord arkada Roblox oynarken %88 RAM kullanıldığını 920 MB kullanılabilir olduğunu gördüm sebebi nedir 3 uygulamanın toplamı 2150GB falan kullanıyordur ve Chrome 1 sekme açık olduğu hâlde 920 MB RAM kullanıyordu.
8GB RAM Hİ-LEVEL 2666MHZ

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Discord, Roblox ve Chrome açık Chrome'da 1 sekme açık Discord arkada Roblox oynarken %88 RAM kullanıldığını 920 MB kullanılabilir olduğunu gördüm sebebi nedir 3 uygulamanın toplamı 2150GB falan kullanıyordur ve Chrome 1 sekme açık olduğu halde 920 MB RAM kullanıyordu.

8GB RAM Hİ-LEVEL 2666MHZ
Dostum bu devirde 8 gb ram hiçbir işe yaramıyor denebilir. Sadece win 10 bile 4gb ram kullanıyor üstüne sen google'da 4-5 sekme açıp arkada discord'u açık bırakıp roblox oynarsan herhalde %88 kullanır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı