messiciperry
Decapat
Çok teşekkürler, Hocam.Sanırım yok. Bu arada oyunlarda tam performans alamama sebebin ekran kartın 60W.
Çok teşekkürler, Hocam.Sanırım yok. Bu arada oyunlarda tam performans alamama sebebin ekran kartın 60W.
Marka uyumsuzluğu sorun yaratabilir.
Çok teşekkürler. 16 GB takabilirim, değil mi?
Çok sağ olun hocam. 16 GB RAM hali var mıdır acaba ya da takabilir miyim?
Aynı MHz ve DDR olsa bile marka uyumsuzluğu, farklı zamanlamalar veya profiller nedeniyle sorun yaratabilir.Hocam o dediğin farklı MHz ve farklı DDR'ler için geçerli MHz ve DDR'ler aynıysa sorun olmaz.
Marka uyumsuzluğu sorun yaratabilir.
Ben 8 GB RAM olanı taktım benimkindeki gömülü RAM ile aynı
Çok teşekkürler.Hocam o dediğin farklı MHz ve farklı DDR'ler için geçerliMHz ve DDR'ler aynıysa sorun olmaz.
Cihaz garanti 32 GB RAM destekliyor üstü için Acer'i arayabilirsin.
Sorun olur mu peki?Bir de 8 GB RAM aynı model aynı marka 16 GB farklı markadan ama özellikleri aynı.
Sanırım diğer arkadaşın attığı RAM'i alacağım kargoyla bir an önce gelsin. Çok teşekkürler.Pek öyle olacağını sanmıyorum internetçiye sormuştum sorun olmaz demişti ama durum öyleyse bu modeli almak zorunda.
Benim ve internetçiye sorduğumda MHz ve DDR'leri aynıysa sorun olmaz demişti. Ama emin olmak için istersen hafta içine kadar bekle Acer'i ara.
Sendekinin aynısı. Herhangi bir problem çıkartmayacaktır. Alıp takabilirsin.![]()
Skhynix 8 GB 5600 MHz HMCG66AGBSA092N DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Skhynix 8 GB 5600 MHz HMCG66AGBSA092N DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Skhynix 8 GB 5600 MHz HMCG66AGBSA092N DDR5 Ram özelliklerini incele, 788,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hiç bir sorun olmaz. Kendin takabilirsen tak fakat dikkatli ol RAM yuvasına veya RAM'e zarar verme.Bunu alacağım sanırım herhangi bir bir sorun olmaz ve kendim açıp takabilirim değil mi?
Arkadaştakiyle aynı marka fakat farklı model.Çok özür diliyorum senin RAM modelin farklıymış 16 GB RAM için bu modeli alabilirsin aynı marka https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...mm-1-1v-notebook-bellek-fiyati,217847055.html
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.