8 GB VRAM Lenovo 17IRX10 alınır mı?

Tarçınpuffy

Yoctopat
Daha fazla  
Lenovo 17IRX10 şu an 67bin civarına 5070 1080p ekrana sahip.
GameGaraj r9t 5070 Ti var bir de bu ikisi baktığım beğendiğim cihazlar. R9tnin indirime düşüp 85e düşmesini bekliyorum. Sizce ne yapayım VRAM'i 12 GB olması çok cezbediyor, ama Slayer r9t serisinde aldım 1 ay sonra fan sesi çok ısınıyor vs. diyenler gördüm. 2 3 gündür forumlarda Gaming kategorilerini okuyorum bazıları çok memnun ggden bazıları çok ısındı iade ettim veya beğenmiyorum artık F/P değil ve anakartı sıcak çalışıyor diyor. Benim de kafam artık iyice karıştı ne yapayım?

Alınır güzel laptoptur.
R9t doğal olarak ısınır GPU ve işlemci fazla güçlü soğutma tasarımı için.
R9t fiyatında güzel ama indirimde daha güzel laptoplar bulmak mümkün.

Bütçe varsa RAM'i yükseltin öneririm ayrıca Lenovo Legion RTX5060 modelinede bakabilirsiniz tavsiye ederim. HP Omen'de alabilirsiniz RTX5070'li modelleri. Maks 75bin bütçeye geliyor.
Casper yeni kasa modellerini tercih ederim GameGaraj alacağıma.

Bütçe varsa RAM'i yükseltin öneririm ayrıca Lenovo Legion RTX5060 modelinede bakabilirsiniz tavsiye ederim. HP Omen'de alabilirsiniz RTX5070'li modelleri. Maks 75bin bütçeye geliyor.
Casper yeni kasa modellerini tercih ederim GameGaraj alacağıma.
Niye ggyi beğenmiyor musunuz?

Belirli bir bütçeniz var mı?
Yani ortalama 85 diyelim.

Niye ggyi beğenmiyor musunuz?

Yani ortalama 85 diyelim.

Bu konuyu okuyabilirsin aslında argüman çok da bunlarda yeterli :)

Bu konuyu okuyabilirsin aslında argüman çok da bunlarda yeterli :)

Sorunlu çıkmaları kötü olmuş. Ya insanlar kullanıp çok beğeniyor yada hiç beğenmiyor.

6 taksit yapan hazır sistem satan bi sayfa olsa 5070 toplayıp geçeceğim.

Sorunlu çıkmaları kötü olmuş. Ya insanlar kullanıp çok beğeniyor ya da hiç beğenmiyor.

6 taksit yapan hazır sistem satan bir sayfa olsa 5070 toplayıp geçeceğim.

Parçaları kendin alıp toplayabilirsin daha uyguna gelir. Hazır sistemlerde düşük anakartlar ve işlemciler genelde kullanılıyor ve ucuz yollu satılıyor İncehesap'tan bakabilirsin veya İtopya fiyat önemli aynı ürüne başka sitede daha çok para vermeye gerek yok. Bütün parçaları ayrı sitelerden veya bir siteden de sipariş edebilirsin kendin toplayabilirsen eğer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı