8 GB VRAM Lenovo 17IRX10 alınır mı?

Parçaları kendin alıp toplayabilirsin daha uyguna gelir. Hazır sistemlerde düşük anakartlar ve işlemciler genelde kullanılıyor ve ucuz yollu satılıyor İncehesap'tan bakabilirsin veya İtopya fiyat önemli aynı ürüne başka sitede daha çok para vermeye gerek yok. Bütün parçaları ayrı sitelerden veya bir siteden de sipariş edebilirsin kendin toplayabilirsen eğer.
Bu sene yks ye gireceğim ondan yani sorun şehir dışına giderim belki yoksa kasa toplardım.

Bu sene YKS'ye gireceğim ondan yani sorun şehir dışına giderim belki yoksa kasa toplardım.

HP Omen iyidir o zaman RTX 5070 kartlı modeller bütçeninde altında. 71-75 arası. Sağlam bir kulaklıkta alırsın yanına kablosuz. Oyun oynamam diyorsan MacBook Pro al öğrenci belgesi varsa bir tanıdığında www.pt.com.tr de en iyi fiyatlar orada :)

Bütçe varsa RAM'i yükseltin öneririm ayrıca Lenovo Legion RTX5060 modelinede bakabilirsiniz tavsiye ederim. HP Omen'de alabilirsiniz RTX5070'li modelleri. Maksimum 75bin bütçeye geliyor.
Casper yeni kasa modellerini tercih ederim GameGaraj alacağıma.

Casper'in laptopları rezil kalır GG modellerine kıyasla. Ggnin tek kötü yanı müsteri deşteği şu an yoksa F/P laptoplar.

Casper'in laptopları rezil kalır gg modellerine kıyasla. Ggnin tek kötü yanı müsteri deşteği şu an yoksa F/P laptoplar.

İçindeki RAM'e logo basılmış göndermişler. Fason kutusuz ürünlerden bir araya gelmiş ben bu işlerin içerisindeyim. Bakma uğraşmıyorum boş kasayı da diğer bileşenleride alır kendim toplarım :D fazla açıklamaya gerek yok. Kalite tesadüf değildir ama donanım gözünüzü boyamasın. Global zirvede olan firmalarda sorunlar varken belirsiz ucuz üretim ürünler ile onları kıyaslamak hata olur.

HP Omen iyidir o zaman RTX 5070 kartlı modeller bütçeninde altında. 71-75 arası. Sağlam bir kulaklıkta alırsın yanına kablosuz. Oyun oynamam diyorsan MacBook Pro al öğrenci belgesi varsa bir tanıdığında www.pt.com.tr de en iyi fiyatlar orada :)

8 GB VRAM'dan ötürü emin değilim. Artık araştırmaktan yoruldum. Evde bir tane i5 480M 1.nesim cihaz vardı bugün sokup temizledim artık çalışmıyor. Üzüldüm. Ve yoruldum almaktan vazgeçebilirim. Bir Apple iPad alıp geçmek aklıma geliyor.

8 GB VRAM'dan ötürü emin değilim. Artık araştırmaktan yoruldum. Evde bir tane i5 480M 1.nesim cihaz vardı bugün sokup temizledim artık çalışmıyor. Üzüldüm. Ve yoruldum almaktan vazgeçebilirim. Bir Apple iPad alıp geçmek aklıma geliyor.

VRAM'den yana sorun yaşamazsın video belleği full kullanabileceğin işler ile ilgilenmediğin sürece birçok oyunu Ultra ayarlarda rahatlıkla uzun yıllar oynarsın zaten sürekli oyun değiştirecek değilsin LoL Valorant CS2 benim merak sardığım Battlefield 6 redsec battle royale modu bu ücretsiz indirebiliyorsun. Adobe programları vs için rahat olsun.

VRAM'den yana sorun yaşamazsın video belleği full kullanabileceğin işler ile ilgilenmediğin sürece birçok oyunu Ultra ayarlarda rahatlıkla uzun yıllar oynarsın zaten sürekli oyun değiştirecek değilsin LoL Valorant CS2 benim merak sardığım Battlefield 6 redsec bette royal modu bu ücretsiz indirebiliyorsun. Adobe programları vs için rahat olsun.
arkadaşımda 8gb vramli laptop vardi ekranı 2k idi vram cyberpunk ta darboğaz giriyor diyordu sürekli sonra beraber oynadık bende yaşamıştım.

İçindeki RAM'e logo basılmış göndermişler. Fason kutusuz ürünlerden bir araya gelmiş ben bu işlerin içerisindeyim. Bakma uğraşmıyorum boş kasayı da diğer bileşenleride alır kendim toplarım :D fazla açıklamaya gerek yok. Kalite tesadüf değildir ama donanım gözünüzü boyamasın. Global zirvede olan firmalarda sorunlar varken belirsiz ucuz üretim ürünler ile onları kıyaslamak hata olur.

Casper da çok farklı değil öyle bakarsanız. GG Tongfang kasa kullanıyor ona kıyasla Casper Quanta kullanıyor.
Zaten GG şu an mantıklı demedim onun yerine LOQ var ama caspera kıyasla mantıklı kaldığını söyleyebilirim.

Arkadaşımda 8 GB VRAM'li laptop vardi ekranı 2K idi VRAM Cyberpunk'ta darboğaz giriyor diyordu sürekli sonra beraber oynadık bende yaşamıştım.

Evet 8 GB 2K da yeterli olmadığı durumlar olabiliyor. Bence indirim kovalamanız en iyisi olur şu an.

Casper da çok farklı değil öyle bakarsanız. Gg Tongfang kasa kullanıyor ona kıyasla Casper Quanta kullanıyor.
Zaten gg şu an mantıklı demedim onun yerine LOQ var ama caspera kıyasla mantıklı kaldığını söyleyebilirim.

Evet 8 GB 2K da yeterli olmadığı durumlar olabiliyor. Bence indirim kovalamanız en iyisi olur şu an.

Sana göre mantıklı olabilir bana göre değil bir sistemin içerisindeki ürünün firması bile önemlidir. Firması belirsiz bir marka mantıklı geliyorsa yazışmaya gerek yok altın semer.

Arkadaşımda 8 GB VRAM'li laptop vardi ekranı 2K idi VRAM Cyberpunk'ta darboğaz giriyor diyordu sürekli sonra beraber oynadık bende yaşamıştım.

Hiç bilmiyorum o oyunu Mac'e kuruluyor ama onu bile denemedim :) benim dikkatimi çeken oyun kategorisinde değil.

Sana göre mantıklı olabilir bana göre değil bir sistemin içerisindeki ürünün firması bile önemlidir. Firması belirsiz bir marka mantıklı geliyorsa yazışmaya gerek yok altın semer.

Attığınız konudaki RAM'leri ilk kez bende görüyorum. Normalde 5050-5060-5070-5070 Ti... Modellerinde hep Crucial marka RAM kullanıyorlar alan arkadaşa mı yanlış geldi anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı