Hangi çözünürlükte oynuyorsun, bide işlemciniz nedir.Oyun oynarken RTX 3070 sonuna kadar kullanıyor VRAM'i.
PC de 16 GB RAM var, o da kullanım 15 GB geçiyor. En sonunda darboğaz oluşuyor, kasma donma oluyor.
Ne yapmalıyım? Zar zor aldım bilgisayarı, bir de böyle olunca sinirleniyorum.
Oyun oynarken RTX 3070 sonuna kadar kullanıyor VRAM'i.
PC de 16 GB RAM var, o da kullanım 15 GB geçiyor. En sonunda darboğaz oluşuyor, kasma donma oluyor.
Hangi oyunu oynuyorsunuz hocamOyun oynarken RTX 3070 sonuna kadar kullanıyor VRAM'i.
Ustam sen bu sistemle oyun oyanayamıyorsan biz kendimizi camdan aşağıya atalım 4 GB VRAM'la bütün oyunları orta yarlarda oynuyoruz.
İşlemci nedir? Bir de kullanımları sınırlayacak şekilde grafik aysrları yaparsanız en azından drop yemezsiniz. Örneğin aldığınız FPS 150'lerde ise 130a sabitleyin, bu drop sorununu çözer diye umuyorum. Aynı şekilde çözünürlük ve işlemci gücüne göre de kartınız zayıf kalıyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.