Çok da alışmamak lazım kaliteye diye boşa dememişler. (GT420 ile yaşıyorum.)
Diğer PC'ler:
Radeon HD2400 Pro 256MB VRAM.
Intel HD Graphics (64MB VRAM)
GT525m 1,5 GB VRAM.
Bir de adını unuttuğum 1 GB VRAM'li NVIDIA'lı dizüstü.
O sistemde oyundan yakınıyorsan benim nefes almam haram.
Ben 6400 16 GB RAM ile çoğu oyunu oynuyorum size 8 VRAM yetmiyor ilginç.
Çok da alışmamak lazım kaliteye diye boşa dememişler. (GT420 ile yaşıyorum.)
Diğer PC'ler:
Radeon HD2400 Pro 256MB VRAM.
Intel HD Graphics (64MB VRAM)
GT525m 1,5 GB VRAM.
Bir de adını unuttuğum 1 GB VRAM'li NVIDIA'lı dizüstü.
O sistemde oyundan yakınıyorsan benim nefes almam haram.
Ne alaka kardeşim.
6400 50 kare işliyorsa RTX 3070 150 ksre işliyor ve bu işlediği kareyi depolaması gereken kısımda mantıken sizin VRAM'in 3 katı oluyor. Dediğim gibi bellek türünün de önemi var fakat oraları tam bilmiyorum.
Doğrudur hocam.6400 50 kare işliyorsa RTX 3070 150 ksre işliyor ve bu işlediği kareyi depolaması gereken kısımda mantıken sizin VRAM'in 3 katı oluyor. Dediğim gibi bellek türünün de önemi var fakat oraları tam bilmiyorum.
Şu alaka: Maksimum grafikten kısın. Oldu bitti. Neymiş efendim 1920x1080 çözünürlükte ultra ayarda oyun oynayacakmış. Arkadaş ultra olmasın da high olsun, high olmasın normal olsun, 1920x1080 olmasın da 1280x720 olsun; olsun ne olacak yani? Kasmasından darboğazından değerli midir yani kalite bu kadar anlamıyorum. Zaten zar zor aldım demişsiniz zorlaya zorlaya da kullanmak bence mantıksız. Ya bu zorlama sonucu parçalarda hasar oluşursa?Ne alaka kardeşim
RE oyunlarının klasik bir problemi, RE 2 Remake'de doku ayarlarında yüksek doku ayarı 0.5, 1, 2 şeklinde gidiyordu ve hiç bir fark yoktu, sanırsam Village'de de aynı durum mevcut. Bence düşükte tutmak önemli ölçüde bellek kullanımını azaltır.
ne kadar sacma bi mantık. ben bu ayarları en iyi şekilde oynamak için para ödüyorum. neden kendimden kısmak zorunda olayım ki? arkadaşın kartı yeterli ve başka bir problemi var anlaşılan.Şu alaka: Maksimum grafikten kısın. Oldu bitti. Neymiş efendim 1920x1080 çözünürlükte ultra ayarda oyun oynayacakmış. Arkadaş ultra olmasın da high olsun, high olmasın normal olsun, 1920x1080 olmasın da 1280x720 olsun; olsun ne olacak yani? Kasmasından darboğazından değerli midir yani kalite bu kadar anlamıyorum. Zaten zar zor aldım demişsiniz zorlaya zorlaya da kullanmak bence mantıksız. Ya bu zorlama sonucu parçalarda hasar oluşursa?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.