darktechbilişim
Femtopat
Daha fazla
Hocam Öncelikle Merhabalar Bilgisayarcilara Karşı Önyargılı Olmalarina Anlam veremiyorum Her İşte Çürük elmalar vardır Ancak işini İyi Yapan İnsanlarda vardir öncelikle Cihazin seri nosunu vs tarafima gonderirseniz net bir sekilde biosu tarafiniza göndereyim.Konuda Gördüğüm Fotolara Gore Biosunuz Bu Ancak Kartı Çıkarıp Söküp Bana Vramlerin Üzerindeki Markayı Atarsaniz Daha net olur Cunku Bu vbios Micron sonrasinda tecnopatta paylasilmis flashlama rehberinide ekledim asagiya o rehbere görede flashlama yapabilirsiniz
www.technopat.net
Bu arada İki ekran kartına ihtiyacımız yok olurda Kart brick olursa ki korkutmuslar baya sizi brick olma ihtimali evet var ama cokta korkulacak bir durum degil cihazi onboard ekran kartindan baglarsiniz biostan harici ekran kartini devre disi birakip sistemi açarsınız sarı unlem olur 570 inizde dogru biosu bulup yazarsiniz sonrasinda biostan ayarlari eski haline çevirip devam edebilirsiniz mining kartlarindan belki simdiye kadar yuzlercesini kurtardim bir yöntem daha var ekran kartinin biosunu fiziki olarak kisa devre yaptirarak sifirliyoruz ancak bunu kesinlikle size tavsiye etmem bilgi ve deneyiminiz olmaz ise cihaza zarar verirsiniz onun harici yapacaginiz yazılımsal mudahale sonucu bir sorun yasayacaginiz Allah in izniyle düşünmüyorum

Rehber: Ekran Kartı BIOS Güncelleme
Öncelikle selamlar dostlar. Ekran kartında BIOS var mı diye soracak olursanız evet oluyor. Hatta gerektiği zaman üreticiler her modele ait BIOS güncellemesi de yayınlanıyor. Tek bir programla güncelleyebilirsiniz. Uyarı Ekran kartları farklı bellekler ile gelebiliyor. Bu bağlamda güncel...
Bu arada İki ekran kartına ihtiyacımız yok olurda Kart brick olursa ki korkutmuslar baya sizi brick olma ihtimali evet var ama cokta korkulacak bir durum degil cihazi onboard ekran kartindan baglarsiniz biostan harici ekran kartini devre disi birakip sistemi açarsınız sarı unlem olur 570 inizde dogru biosu bulup yazarsiniz sonrasinda biostan ayarlari eski haline çevirip devam edebilirsiniz mining kartlarindan belki simdiye kadar yuzlercesini kurtardim bir yöntem daha var ekran kartinin biosunu fiziki olarak kisa devre yaptirarak sifirliyoruz ancak bunu kesinlikle size tavsiye etmem bilgi ve deneyiminiz olmaz ise cihaza zarar verirsiniz onun harici yapacaginiz yazılımsal mudahale sonucu bir sorun yasayacaginiz Allah in izniyle düşünmüyorum
Son düzenleme: