8 ms bir oyuncu Mouse'u alınır mı?

Bütçe
100

ArifKaratas

Centipat
Herkese merhabalar. Mouseumu değiştirmeye karar aldım ve bayağıdır araştırıyorum ama fiyat performans olarak 100 liraya güzel bir mouse bulamadım. 1 tane buldum o da Rampage SMX-R64 colmena. Çok beğendim. Delikleri RGB'si çok hoşuma gitti. Kutu açılımlarını da izledim fakat bir kutu açılımında 8 milisaniye biraz fazla dedi. Ben de kararsız kaldım. Ben de Technopat'e sorayım dedim. Alsam mı? Almasam mı? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• SMX_R64_COLMENA_02.jpg
    SMX_R64_COLMENA_02.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 95
Herkese merhabalar. Mouseumu değiştirmeye karar aldım ve bayağıdır araştırıyorum ama fiyat performans olarak 100 liraya güzel bir mouse bulamadım. 1 tane buldum o da Rampage SMX-R64 colmena. Çok beğendim. Delikleri RGB'si çok hoşuma gitti. Kutu açılımlarını da izledim fakat bir kutu açılımında 8 milisaniye biraz fazla dedi. Ben de kararsız kaldım. Ben de Technopat'e sorayım dedim. Alsam mı? Almasam mı? Şimdiden teşekkürler.

Biraz daha para biriktir.

Hocam bu ürünler Çin tuvaletlerinde üretiliyor. 1-2 haftaya bozulur. Yanlış anlaşılma olmasın, bu marka ürünü kullananları aşağılamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı