8 saatten fazla çalışabilen var mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Millet sınava şöyle çalışıyorum böyle çalışıyorum diyor bana baya sallamasyon geliyor. Biri 12 saat çalışıyorum diyor. Biri de 15 16 saat çalışıyorum diyor. Biri iyice uçuyor 20 saat çalışıyorum diyor. Arkadaş hiç mi uyumuyorsunuz hiç mi birşey yemiyorsunuz hiç mi eğlenmiyorsunuz? Daha ilerisi 4 5 saat uyku ile nasıl ayakta duruyorsunuz? Cidden böyle yapabilen varsa açıklayabilir mi? Hadi 4 5 saat uyku ile ayak işi yapılır da ders çalışmak için baya dinç kafa gerekiyor. Ben 7 8 saat uyuyorum kafamı yine toparlayamıyorum. Cidden öyle çalışabilen varsa kafasını nasıl toparlıyor söylerse sevinirim.

6 saat uyku, 9 saat diğer ihtiyaçlar desek hep evde olduğunuz sürece 15 saate kadar çalışabilirsiniz. Herkesin çalışma süreleri farklıdır, bazısı direkt test çözerek anlar, bazısı video izleyip test çözerek. Buna bağlı olarak saatler değişebilir. Önemli olan verimli çalışmak. Ben 3 sene önce LGS'ye çalışırken 8-9 saat çalışırdım. Tabii pandemi vardı evdeydik, okul varken imkansız zaten. YKS için 10 saati rahat geçerim diye düşünüyorum

Kafam son zamanlarda mesleki olarak çalıştığı için başlığı görünce 8 saat vardiyadan fazla çalışabilen var mı diye düşünüp 12 yazmaya gelmiştim ki...
Max 2 saat çalışırım diyerek katıldığım topluluk.

Bahsettiğiniz saatler kadar çalıştığım çok gün oldu(12-15 arasına çıktığım zamanları hatırlıyorum). Bugün her biri için pişmanım. 1 hafta o düzeyde istediğiniz şekilde çalışırsınız ama zamanla verim azalmaya başlıyor.
Bugün tekrar hazırlanıyor olsam bu saatler yerine günde 8 saat çalışırım ama tam çalışırım. Başka hiçbir şeyle ilgilenmeden full odaklı şekilde.

Kütüphane hariç 6+ üzeri çalışan pek az insan vardır çünkü ev işleri veya çeşitli sorunlar derken bazen daha fazla vakit harcamanız gerekir her şey teoriden ibaret değildir.

Son olarak kimse her gün 15-16 saat ders çalışamaz İnstagram içinde gördüğünüz test kitabı reklamı yapan kitleye kolayca aldanmayın veya çoğunluğa maksat moral düşürüp rakip elemektir yoksa 3 saat ders çalışıp bütün gün video çekiyorlar.

Hocam nasıl çalıştınız o kadar? Motivasyonunuz neydi ve sonucunuz nasıl geldi?

Kütüphane hariç 6+ üzeri çalışan pek az insan vardır çünkü ev işleri veya çeşitli sorunlar derken bazen daha fazla vakit harcamanız gerekir her şey teoriden ibaret değildir.

Ben Max 8 saat gördüm. İlerisine çıkmak mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam nasıl çalıştınız o kadar? Motivasyonunuz neydi ve sonucunuz nasıl geldi?
Sonucum beklediğimden çok çok kötü 16k geldi
Sebebini ise hala bu mevzuya bağlarım. Biraz çok çalışınca bir süre sonra masa başında oturmaktan bir farkı kalmıyor ve orada oturmak için uykunuzdan falan kısıyorsunuz.
Ve gitgide sıkıldığınız için bazı şeylere gereken önemi veremiyorsunuz.
TYT'de matematiğim çok iyidi(TYT'de problemden kaybettim. O kısım çok kötüydü). Kafamdan problem çözebiliyordum. Hangi problemin ne istediğini anlamak çocuk oyuncağıydı. Ama AYT'ye geldiğimde artık bunaldım ve Integral'den 1 kitap bile bitiremedim.
Hatta abartı gelecek ama son zamanlarda ders çalışırken ÇGHB izlemeye başladım.
Yani insanüstü biri değilseniz bir süre sonra illaki sıkılıyorsunuz. O yüzden yeteri kadar çalışın. Özellikle uykunuzu düzgün alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…