8. sınıf çok mu zor?

Ben 9.sınıfa geçtim ve sana şunu öneririm matematik ve türkçe'ye bastır yoksa o sana bastırır

Okula çalışma LGS'ye çalış. Bu bir kural. Sınav öğrencileri için önemli bir kural. Asla okula çalışmayın. Sınava çalışın.

Hiç çalışmadan 90 ortalama ile geçmiştim. Gerçi hayatım boyunca hiç çalıştığımı hatırlamıyorum.

Bayağı zor. Zor olmasa bile elinden geleni yapmalısın liseye gireceksin sonuçta.

Önerim şu an çalışma ve okul başlayınca bol kitap oku, test çöz özellikle deneme ve paragraf sorusu, konu tekrarı yap Matematik’de.

Ben LGS ilk senesinde girmiştim. O zamanki çalışma düzenim açıkçası günlük 2 saat ayırıyordum geri kalanında 1-2 el LoL atıyordum kitap okuyup yatıyordum geri kalanı değişkenlik gösteriyordu. Son 2 ay günlük 5 saat ders çalışıyordum yetersiz di belki bu çalışma düzenim ama bana %7'yi getirmişti. Sonucum u açıkçası çok kötü görememiştim çünkü çalışkan bir çocuk değildim. 8. sınıfta sınavlar için değil LGS için çalışman gerekiyor. Şu an dandik bir meslek lisesine gitmediğim için mutluyum. Hayatımın en güzel yılları şu anlık. Ve en güzel yılları olacak muhtemelen.

Bu sene ben LGS'ye girdim ve matematik dışında fulledim ama matematikte 8 dogrum vardı bence matematiğe aban.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…