8. Sınıf ilk deneme sonucu nasıl?

• Konuyu başlatan 662970
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 3.642

662970

Centipat
Türkçe-2 yanlış 2 boş
Matematik-5 yanlış
Fen Bilimleri-1 yanlış
İnkılap-1 yanlış
Din Kültürü-Full
İngilizce-2 yanlış

Sınav yayınlarının denemesi idi. Orta ile zor karışımı.
Kötü bir başlangıç oldu ama düzelteceğiz.
Hedefim 500 tam puan almak.
@EkmekArasıRam için LGS birincisi olacağım!

Gayet iyi bir başlangıç. Okuduğunuz lise hayatınızı çok da etkilemeyecek çok stres yapmayın ve rahat olun. Tabii boşlamayında.

Türkçe-2 yanlış 2 boş
Matematik-5 yanlış
Fen Bilimleri-1 yanlış
İnkılap-1 yanlış
Din Kültürü-Full
İngilizce-2 yanlış

Puanın kaç? Fena değil gibi.

Fena değil 500 almak isteyen birisi için çok düşük 438 puan. Çok çok daha fazla çalışman gerekiyor şuan ki çalışmanın 5-6 katı.

Türkçe-2 yanlış 2 boş
Matematik-5 yanlış
Fen Bilimleri-1 yanlış
İnkılap-1 yanlış
Din Kültürü-Full
İngilizce-2 yanlış

Yani başlangıç için güzel ancak ilk dönem sonunda 470 puanlara yükselmen, ikinci dönem sonuna 1,5-1 ay kala hedefin olan 500'e ulaşman gerekiyor. Ayrıca sınavın denemesi zor olur. Bir de denemelerde hedefinin altında kalırsa kesinlikle moralini bozma ve sınavda ve evde strese girme.

Daha açıklanmadı ama arkadaşın dediği gibi 430-440 arasındadır.

Daha hiç çalışmaya başlamadım. Günde 30 soru çözüyorum sadece.
Objektif sizin gelişmeniz için konuşuyorum. Çok geç kalmışsınız 30 soru nedir? 500 böyle alınmaz günde en az 600-700 soru çözüyor onlar baya bir arttırmanız lazım.

Objektif sizin gelişmeniz için konuşuyorum. Çok geç kalmışsınız 30 soru nedir? 500 böyle alınmaz günde en az 600-700 soru çözüyor onlar baya bir arttırmanız lazım.
Hocam sakin daha okul yeni açıldı, daha tam adapte olsun, yeni başladık konulara çözmeye çalışsa bile en fazla her testten 100 soru ya çıkar ya çıkmaz.Ama bu uzun bir süre 30'da kalacağı anlamına gelmez giderek artması lazım.Ayrıca herşey soru değil konu tekrarı+ders videoları konuyu iyice anladıktan sonra soru.

Hocam sakin daha okul yeni açıldı, daha tam adapte olsun, yeni başladık konulara çözmeye çalışsa bile en fazla her testten 100 soru ya çıkar ya çıkmaz.
Hocam bizde geçtik o yollardan o yüzden az çok hatırlıyorum. Biz 300-400 soru çözüyorduk 500ün yanına yaklaşamadık. Çocuk önceden bilsin ki nasıl olduğunu ona göre ciddiye alsın diye uğraşıyorum. Ve 10 ayı kaldı başlaması lazım.

700 soru fazla değil mi? Hoca günde 100-150 çözmelisin dedi. Daha ilk aydayız o yüzden çok kasmadım.

Hocam bizde geçtik o yollardan o yüzden az çok hatırlıyorum. Biz 300-400 soru çözüyorduk 500ün yanına yaklaşamadık. Çocuk önceden bilsin ki nasıl olduğunu ona göre ciddiye alsın diye uğraşıyorum. Ve 10 ayı kaldı başlaması lazım.
Hangi sene girmiştiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı