8. sınıf matematik kaynak önerisi

  • Konuyu başlatan swynZz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 565
Fenomen Yayınları ile Sinan kuzucu iyidir. Soru bankasından çok deneme çözmen daha iyi olur. LGS'ye daha çok var sıfırdan verimli ve azimle çalışırsan 15i geçersin matematikte.
 
Bence, en iyi olanı makulu Tonguç hem videoları ile hemde Yazılı Notları ve Denemeler ayrıca Test kitabı bence çok iyi anlatmış videolar ile mükemmel olur.
 
Bence, en iyi olanı makulu tonguç hem videoları ile hem de yazılı notları ve denemeler ayrıca test kitabı bence çok iyi anlatmış videolar ile mükemmel olur.

Tonguç soru tipi tutturamıyor hocam partikül matematik daha iyi bence.

Fenomen yayınları ile sinan kuzucu iyidir. Soru bankasından çok deneme çözmen daha iyi olur. LGS'ye daha çok var sıfırdan verimli ve azimle çalışırsan 15i geçersin matematikte.

5 netle başladım geçen pazar 12 net çıkardım matematikten 417 yaptım zaten.
Fenomen 8A mantıklı mı matematik için fen 8B ve a var bende.
 
Son düzenleme:
knk sana aslaaa ama asla masteri onermiyorum fenomen, bes ,mozaik al ama okyanus mastiri alarsk hata yapma bende var çozmeye calisirken sinirden ağliyorum onermuyorum sana hata yapma
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı