8. sınıf matematik kaynak önerisi

Pre Master almak mantıklı mı? Siz LGS'ye girdiniz mi hocam.

Netim yeter mi? Başka kaynak önerir misiniz peki?

Okyanusun soruları gereksiz zor o kadar zorlanmaya gerek yok. Okyanus önermem.

Okyanusun soruları gereksiz zor o kadar zorlanmaya gerek yok. Okyanus önermem.

Hocam Master değil premaster dedim bende o yüzden.
Fen için okyanus Master mantıklı mı?

Fenomen Yayınları ile Sinan kuzucu iyidir. Soru bankasından çok deneme çözmen daha iyi olur. LGS'ye daha çok var sıfırdan verimli ve azimle çalışırsan 15i geçersin matematikte.

Hocam Master değil premaster dedim bende o yüzden.
Fen için okyanus Master mantıklı mı?

Fen için belki ama matematik için önermiyorum okyanusun yeni nesil soruları gereksiz saçma.

Bence, en iyi olanı makulu Tonguç hem videoları ile hemde Yazılı Notları ve Denemeler ayrıca Test kitabı bence çok iyi anlatmış videolar ile mükemmel olur.

Bence, en iyi olanı makulu tonguç hem videoları ile hem de yazılı notları ve denemeler ayrıca test kitabı bence çok iyi anlatmış videolar ile mükemmel olur.

Tonguç soru tipi tutturamıyor hocam partikül matematik daha iyi bence.

Fenomen yayınları ile sinan kuzucu iyidir. Soru bankasından çok deneme çözmen daha iyi olur. LGS'ye daha çok var sıfırdan verimli ve azimle çalışırsan 15i geçersin matematikte.

5 netle başladım geçen pazar 12 net çıkardım matematikten 417 yaptım zaten.
Fenomen 8A mantıklı mı matematik için fen 8B ve a var bende.

Son düzenleme:
knk sana aslaaa ama asla masteri onermiyorum fenomen, bes ,mozaik al ama okyanus mastiri alarsk hata yapma bende var çozmeye calisirken sinirden ağliyorum onermuyorum sana hata yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…