8. sınıf matematik soru bankası önerisi

Okyanus Master abartılmış bir çöp, diğerini bilmiyorum.

Fen hocam okyanusu çok seviyor neden böyle düşündüğünüzü sorabilir miyim merak ediyorum kaba olmak istemem ama.

Konu anlatımı ve bol etkinlik açısından oldukça güzel bir kitap aslında. Sevmeme sebebiniz nedir?
LGS'ye karşı hiçbir kazancı yok, kazık gibi sorular sorup öğrencinin psikolojisini bozuyorlar.

Nasıl LGS'ye kazancı yok? Hep 4 işlem sorusu olmayacak. Zor soruyu da kolay soruyu da çözmesi gerekli.
LGS'den çok daha zor soruyorlar, misal bu sene hiçbir soru tutturamadılar.

Okyanus yazanlar kitap türünü de söyleseymiş keşke. Eğer Okyanus kullanacaksanız ilk önce soru bankası sonra master diye gidin. Yalnız fazla tavsiye etmem. En çok da fen soru bankasını çözdüm sıkıcıydı. Nedense çözdüğümden pek bir şey anlamadım. Kaynak olarak Hız, Sinan Kuzucu, Fenomen iyidir bence.

Okyanus yazanlar kitap türünü de söyleseymiş keşke. Eğer okyanus kullanacaksanız ilk önce soru bankası sonra Master diye gidin. Yalnız fazla tavsiye etmem. En çok da fen soru bankasını çözdüm sıkıcıydı. Nedense çözdüğümden pek bir şey anlamadım. Kaynak olarak hız, sinan kuzucu, fenomen iyidir bence.

Sinan kuzucu zor deniliyor 2. dönem başlasam olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı