8. sınıf sömestir için kitap önerisi

neqetria

Kilopat
Makaleler
2
Mozaik sömestir kamp kitabını aldım ama bu hafta bitireceğim gibi duruyor, başka bir kitaba ihtiyacım var o yüzden. Kitap önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha sonra da çözerim diyosan Sinan Kuzucu'lara bakabilirsin.

Son Viraj yayınlarının formula serisine bakabilirsin işine yarar. Yeni Tarz yayınlarının soru bankası çok güzel ona kesinlikle bak derim. Bir de Bes yayınları Ulti serisi çok güzel.

Son Viraj yayınlarının formula serisine bakabilirsin işine yarar. Yeni Tarz yayınlarının soru bankası çok güzel ona kesinlikle bak derim. Bir de Bes yayınları Ulti serisi çok güzel.
Teşekkürler önerilerin için, şuan Ulti serisinden Paragraf ve Fen Bilimlerini kullanıyorum,sonviraj formula serisinden ise Türkçe deneme kitabını aldım.

Teşekkürler önerilerin için, şuan Ulti serisinden Paragraf ve Fen Bilimlerini kullanıyorum,sonviraj formula serisinden ise Türkçe deneme kitabını aldım.
İyi, zamanın varsa bitirebileceğine inanıyorsan Yeni Tarz yayınları da çok güzeldir ona da bakabilirsin.

Hocam LGS için size önerim önceki senelerde çıkmış soruları mutlaka çözün. Bir de kendinizi zorlamak isterseniz kaynak olarak "Benim hocam smart soru bankası" diye kalın bir kitap vardı, onu alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…