8. sınıf söylendiği kadar zor mu?

Hocam hayallerim düşük değil ama bu uğurda gençliğimi harcamak istemiyorum.

LGS konuları kolay normalde ama Matematik'de herkesi bitiriyorlar 3-4 tane zaman harcayan soru 2-3 tanede zor soru koyular orada öğrenciler takılıyor morali bozuluyor siz morali yüksek tutun o sorularda yoksa tekrar etsen öbür dersler basit.
 
Hayır aslında, günlük 2 saatlik verimli bir çalışma ile istediğin bir liseye yerleşebilirsin. Hedefin daha yüksek ise bu sayı artabilir. Her hafta en az bir deneme çözmeni kesinlikle tavsiye ediyorum.
 
LGS yüzünden zor diyebilirler. Oyun bile oynamak zor diyenler biraz saçmalamış. Düzenli çalıştığın takdirde oynamaya çok vakit kalabiliyor. Tabii çok derken 1-2 saat filan. Ayrıca 8.sınıf bence ortaokuldaki en kolay sınıftı. Sanırım yaptığım çıkış yüzündendi. Ama diğer sınıflarda da ortalamam iyiydi açıkçası.
 
Bugün okula 2 kişi gelmişiz sadece, izin aldık idareden gezdik bütün gün, baya güzel ya bu lise ortamı.
Daha birkaç dakika önce üniversite hakkında gelecek kaygısına girdim, kendimi bir anda 23 yaşında askerliğini yapmış biri olarak buldum:) Okul yaşlandırıyor adamı.
 
8. sınıfta tekrar yap sınav yaklaşınca çalış yeterli olur. Milletimiz abartmaya bayılıyor. Ben ilk okulda 4. sınıfa gittiğim zamanlar ortaokul aşırı zor diyordu gidenler hiç de zorlanmadım dediklerimi yap yeterli olur. Bir de LGS olacağı için biraz yoğun geçer. Ortalamanı yüksek tutmaya çalış. Liseye geçtiğin zaman faydasını görüceksin.
 
Aslında hiç öyle değil. Derslerini düzenli bir şekilde aksatmadan konu tekrarı yapıp test çözersen hiç zor değil. Sadece aksatmadan her gün düzenli olarak birkaç saat anlamadığın konuları tekrar edip test çözdüğün sürece bolca vaktin kalıyor.
 
Bugün karnemi alarak 8. sınıfı bitirmiş olacağım. Sınava hazırlanma dışında her şey diğer sınıflar ile aynı. Ufak çalışınca hepsi kolay, için rahat olsun. Tabi önermiyorum ama günde 16 saat aralıksız Skyrim falan oynuyordum. 😜
 

Yeni konular

Geri
Yukarı