Matematikte Sinan Kuzucu ve Fenomen A düşündüm, sizin önerileriniz nedir diğer derslerde?
Hız ve Fenomen güzel.
Matematikte Sinan Kuzucu ve Fenomen A düşündüm, sizin önerileriniz nedir diğer derslerde?
Temelden başla. Hız Matematik Temel için en iyisi bence.
Nar Test zor bir kere hocam.Okyanusla eşit sayılır.Nar Test fazla kolay ve Okyanus fazla zor diye hatırlıyorum. Gereksiz abartmışlar bence.
Bilgisiyar için ne kadar vakit ayırmam gerek merak ediyorum.Başlangıç için tane tane serisi alabilirsin. Bu yıl kardeşim girdi 492 aldı. Merak ettiğin bir konu varsa ona sorabilirim.
Nar Test zor bir kere hocam. Okyanusla eşit sayılır.
Tamam hocam size göre kolay hoşta arkadaşın seviyesini bilmiyorsunuz ona göre zor.Hocam nar test çözerken en yüksek netlerimi yapıyordum. LGS'den çok daha kolaydı. 494 almıştım LGS'den.
İsterseniz bende yardımcı olabilirim hocam.Bilgisiyar için ne kadar vakit ayırmam gerek merak ediyorum.
Sinan kuzucu istediyse hiçte düşük değildir diye düşünüyorum.Tamam hocam size göre kolay hoşta arkadaşın seviyesini bilmiyorsunuz ona göre zor.
Denemelerden 310 ile 350 arası alıyorum derslerim ortalama ortalamam 91 di.Çocuk sinan kuzucu düşünüyorsa notları yüksektir sanırım. Ben asla hıza bulaşmadım hız fazla basit diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.