8. sınıf tasarım dersi için ürün inavosyonu önerisi

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Merhaba, kardeşime teknoloji tasarım dersinde ürün inovasyonu hakkında öneri istemişler ve benim de aklıma pek bir şey gelmedi. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Eve gelince çizip atarım, içerisinde hem tükenmez hem de kurşun bölümü olan ve bunları bir anahtar ile değiştirebildiğin bir kalem tasarlayabilir. Ben aynısıyla geçmiştim.

Ben zamanında maske takınca gözlükle buhu oluyordu onun hakkında bir şey yapmıştım.

Eve gelince çizip atarım, içerisinde hem tükenmez hem de kurşun bölümü olan ve bunları bir anahtar ile değiştirebildiğin bir kalem tasarlayabilir. Ben aynısıyla geçmiştim.

Sabırsızlıkla bekliyorum hocam, teşekkürler.

Ben zamanında maske takınca gözlükle buhu oluyordu onun hakkında bir şey yapmıştım.

Hocam güzel bir projeymiş, ama yukarıdan gelen temiz hava yerine napiyoruz öne falan delik mi açiyoruz?

Tam hatırlamıyorum. Kusuruma bakma.

Sorun yok, insanlık hali.

Hocam milyarder iş insanları tarafından milyarlık yatırımlar alacak projenizi paintte şaheser şeklinde değerlendirdim, hafta sonu daha detaylı bir çalışma yapacağım. Fikir için teşekkürler.

1729188366584.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı