Lahmacunbüken22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Normalde film anlatacaktım ama o öz güven yok bende o yüzden şiir okuyacağım ve bana bir fon müziği lazım. Ne kadar arasam da bulamadım, şiir bu: Doğa ve insan. Yeşil dağlar, mavi gökler, Huzur verir her köşesi, Kuşlar uçar, çiçekler der, Doğa bize dost nefesi. Derelerde serin su var, Balıklar yüzer neşeyle. Rüzgar eser, hafif hafif. Dokunur saçlarına keyifle. Koruyalım her ağacı. Sahip çıkalım doğaya. Unutmayalım bizler için. En değerli hazinedir dünya. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2024
Normalde film anlatacaktım ama o öz güven yok bende o yüzden şiir okuyacağım ve bana bir fon müziği lazım. Ne kadar arasam da bulamadım, şiir bu: Doğa ve insan. Yeşil dağlar, mavi gökler, Huzur verir her köşesi, Kuşlar uçar, çiçekler der, Doğa bize dost nefesi. Derelerde serin su var, Balıklar yüzer neşeyle. Rüzgar eser, hafif hafif. Dokunur saçlarına keyifle. Koruyalım her ağacı. Sahip çıkalım doğaya. Unutmayalım bizler için. En değerli hazinedir dünya.
Bilham Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 766 Çözümler 31 Yer Doğu Karadeniz Daha fazla Sistem Özellikleri HUAWEI Matebook D15 2020 Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 Di Evantile - Forgotten Dream. Ritim doğa temasına yakışıyor.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Yer Bolu 22 Mayıs 2024 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.977 Makaleler 1 Çözümler 28 22 Mayıs 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 22 Mayıs 2024 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!)
Lahmacunbüken22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #6 Teknocuk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 613007 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!) Genişletmek için tıkla... Doğadan çok sevgilimden varmışda ayrılmışım gibi hissettim ama olsun sağ olun gene de
Teknocuk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 613007 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!) Genişletmek için tıkla... Doğadan çok sevgilimden varmışda ayrılmışım gibi hissettim ama olsun sağ olun gene de