8. sınıf zor mudur?

Cidden fırtına öncesi sessizliktesin dostum, asıl korkman gereken başka şeyler var bu dersler vesaire değil.

Ek olarak ; sınav notlarına asla takılma bizim matematikçi değişik klasik sorular soruyordu 80 almıştım. Yeni nesil sorulara odaklan sınavlara ek vakit ayırmana gerek yok oyun oynayabilirsin günde 2-3 saat aşırıya kaçma ama Nisan ayında haftada 2 mayısta haftada 5 deneme çözmeni öneririm son günden önce bile çalışmıştım ben.Son gün çalışmayın diyorlar ama bence çalışmanın faydası var sınav başladığı an bütün stres gidiyor sadece sınava odaklanıyorsun başarılar dilerim

8.sınıfa geçeceğim ve zor olmasından korkuyorum. 8. sınıfı bitiren akrabalarım 8. sınıfın beni çok zorlayacağını söylüyor.

LGS'ye çalış ama OBP puanı ile gitme gibi bir alternatifte var derslerine sıkı sıkı çalışırsan yapılmayacak şey değil. Sene başında çok çalış her zaman ders tekrarı yap. Bak bu dediğimi lütfen unutma kulağına küpe yap. Ailen, yakınların, oğretmenlerin, arkadaşların sana hep baskı yapacak sınav sınav diyip durucak ve normal şekilde tırsıcaksın ama LGS'ye sene başından çalışırsan %100 400 üstü alırsın. LGS'ye girince anlıyosun ben bundan mı korkmuşum diyosun.

Çok bir zorluğu yok düzenli ve verimli çalışsan her şey yolunda gider. Şuna dikkat et verimsiz 200 soru çözeceğine verimli 50 soru çözsen sana daha çok faydası olacaktır bunu unutma.

8.sınıfa geçeceğim ve zor olmasından korkuyorum. 8. sınıfı bitiren akrabalarım 8. sınıfın beni çok zorlayacağını söylüyor.
Bu yıl liseye geçtim. LGS gram zor değildi bu sene. Hiç beklediğimiz gibi olmadı. Sene boyunca çalıştığımın onda biri çalışsam gene aynı puanı alırdım.

Hocam zaten kolay sormaya başlayacaklar gibi. Şu an 8. sınıfa gitmek için neler vermezdim mesela doya doya yaşayın ama yeri gelince çalışmayı bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…