8. sınıfların LGS zor demeleri

Bahsettiğiniz insanlar istisnalardan ibaret. %1'lik kesim bile etmiyor. Genele vurduğumuzda çalışmak zorunda kalıyoruz, günümüz şartları bence bunu gerektiriyor. Diploma olmasa beğenmediğin Bim'e bile kasiyer olamıyorsun.
İstisnalardan ibaret falan değil. Türkiye'de ve dünyada binlerce örneği var. Birçok insan belki ilkokul mezunu veya lise mezunu olan bir patronun emrinde çalışıyor. İyi bir hayat sürmek için ise illaha ders çalışmaya gerek yok.

İstisnalardan ibaret falan değil. Türkiye'de ve dünyada binlerce örneği var. Birçok insan belki ilkokul mezunu veya lise mezunu olan bir patronun emrinde çalışıyor. İyi bir hayat sürmek için ise illaha ders çalışmaya gerek yok.
Yanlış anlamazsanız siz ne işle uğraşıyorsunuz ? Okuduysanız ne mezunusunuz ?

Yanlış anlamazsanız siz ne işle uğraşıyorsunuz ? Okuduysanız ne mezunusunuz ?
Lise mezunuyum. Bir bayilik aldım tamir ile ilgili. Onu devam ettiriyorum. Lisede cidden çalışkan bir öğrenciydim ama üniversite sınav sorularının sızdırılması muhabbetinden dolayı okuma hevesim kalmadı ve bunu devam ettiriyorum. Geliri de birçok okuyan insanın kazanamayacağından daha fazla.
Ek olarak şunu da ekleyeyim daha bu sene bıraktım üniversiteyi @Thargkrom

Lise mezunuyum. Bir bayilik aldım tamir ile ilgili. Onu devam ettiriyorum. Lisede cidden çalışkan bir öğrenciydim ama üniversite sınav sorularının sızdırılması muhabbetinden dolayı okuma hevesim kalmadı ve bunu devam ettiriyorum. Geliri de birçok okuyan insanın kazanamayacağından daha fazla.
Ek olarak şunu da ekleyeyim daha bu sene bıraktım üniversiteyi @Thargkrom
O sızdırılma muhabbetleri her sene dönüyor, nedense çoğu dershane dediğiniz gibi nokta atışı soruları bire bir vermiş oluyor :D Allah sonumuzu hayır etsin, size de kolay gelsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı