Kural.Sosyal medyada noktalama işaretine takılmak:d?
Kural.Sosyal medyada noktalama işaretine takılmak:d?
İstisnalardan ibaret falan değil. Türkiye'de ve dünyada binlerce örneği var. Birçok insan belki ilkokul mezunu veya lise mezunu olan bir patronun emrinde çalışıyor. İyi bir hayat sürmek için ise illaha ders çalışmaya gerek yok.Bahsettiğiniz insanlar istisnalardan ibaret. %1'lik kesim bile etmiyor. Genele vurduğumuzda çalışmak zorunda kalıyoruz, günümüz şartları bence bunu gerektiriyor. Diploma olmasa beğenmediğin Bim'e bile kasiyer olamıyorsun.
Yanlış anlamazsanız siz ne işle uğraşıyorsunuz ? Okuduysanız ne mezunusunuz ?İstisnalardan ibaret falan değil. Türkiye'de ve dünyada binlerce örneği var. Birçok insan belki ilkokul mezunu veya lise mezunu olan bir patronun emrinde çalışıyor. İyi bir hayat sürmek için ise illaha ders çalışmaya gerek yok.
Kural? Forumda geçerli bir kural o. Ben forum harici gayet elimin rahat ettiğince yazıyorum... Kasıntı olmayın.Kural.
Lise mezunuyum. Bir bayilik aldım tamir ile ilgili. Onu devam ettiriyorum. Lisede cidden çalışkan bir öğrenciydim ama üniversite sınav sorularının sızdırılması muhabbetinden dolayı okuma hevesim kalmadı ve bunu devam ettiriyorum. Geliri de birçok okuyan insanın kazanamayacağından daha fazla.Yanlış anlamazsanız siz ne işle uğraşıyorsunuz ? Okuduysanız ne mezunusunuz ?
O sızdırılma muhabbetleri her sene dönüyor, nedense çoğu dershane dediğiniz gibi nokta atışı soruları bire bir vermiş oluyorLise mezunuyum. Bir bayilik aldım tamir ile ilgili. Onu devam ettiriyorum. Lisede cidden çalışkan bir öğrenciydim ama üniversite sınav sorularının sızdırılması muhabbetinden dolayı okuma hevesim kalmadı ve bunu devam ettiriyorum. Geliri de birçok okuyan insanın kazanamayacağından daha fazla.
Ek olarak şunu da ekleyeyim daha bu sene bıraktım üniversiteyi @Thargkrom
Haklısınız. Ama genelleme yapmak yanlış. 2019 ve 2020 bence kolay 2021 e bakmadım ama elbette zor sorular da vardır.LGS'nin matematik disinda bir zorlugu yok.
Konuyla ne alakası var?Arkadaşlar köle gibi koyun gibi çalışın üniversiteyi bitirin sefil yaşayın oh ne güzel hayat aga.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.