Ben 8.sınıfım 9 gün özürsüz devamsızlığım var, daha fazla devamsızlık yapabilir miyim?![]()
Özürsüz 20 gün devamsızlık hakkınız var.
devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplam 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılacak ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilecek.
Kaynak: ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ'NDE YAPILAN DEĞİŞİKLİK RESMÎ GAZETEDE YAYIMLANDI.
20 gün sanırsam özürlü olan.
ORTAOKUL DEVAMSIZLIK HAKKIBu belirttiğiniz kaynak lise için geçerli. Ortaokul ilköğretime giriyor.
ORTAOKUL DEVAMSIZLIK HAKKIÖzürlü devamsızlık hakkı 20 gündür. Özürsüz devamsızlık hakkı ise öğrencinin bir mazeret olmadan devamsızlıkta bulunmasıdır.Özürsüz devamsızlık hakkı süresi 10 gündür.
Kaynak: ÖĞRENCİ DEVAMSIZLIK SÜRELERİ - 2025.
Rehber: İlkokul ve ortaokulda devamsızlık süresi kaç gündür?
Merhaba. Bu konuda forumda çok fazla yanlış bilgi dolaştığı için bilgi yanlışını düzeltmek amacıyla bu konuyu oluşturma ihtiyacı duydum. Detaylı bilgi için Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin Üçüncü Bölüm'ü olan "Okul Tespiti, Kayıt kabul ve Devam"...www.technopat.net
Hocam bunun kaynağı nedir acaba merak ettim her yerden araştırdım bulamadım.![]()
Einstein 20 günmü gerçekten çok kafam karışıyorÖzürsüz 20 gün devamsızlık hakkınız var.
Einstein 20 günmü gerçekten çok kafam karışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.