MuhammedAlbaş Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #1 Selamın aleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. Dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim?
Selamın aleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. Dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim?
umut83820102 Zeptopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #2 Çok zor. 80-90 gerek oda şans. Artı 0 Eksi
pythxdl Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #3 MuhammedAlbaş dedi: Selamın aleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. Dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim? Genişletmek için tıkla... 69 ortalama lazım Artı 0 Eksi
MuhammedAlbaş dedi: Selamın aleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. Dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim? Genişletmek için tıkla... 69 ortalama lazım
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #4 MuhammedAlbaş dedi: Selamünaleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. Dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim? Genişletmek için tıkla... Ortaokulda kalma yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
MuhammedAlbaş dedi: Selamünaleyküm 8. sınıfım ilk dönem hiçbir sınava giremedim. Sözlü falan ortalamam 31 oldu 2. Dönem kaç ortalama yaparsam sınıfı geçerim? Genişletmek için tıkla... Ortaokulda kalma yok diye biliyorum.
PienX Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 453 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #5 Kalmışın kardeş pek zorlama sen ortaokuldan devam Artı 0 Eksi
KS KS MuhammedAlbaş Femtopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #6 pythxdl dedi: 69 ortalama lazım Genişletmek için tıkla... ironimi yaptın yoksa gerçektenmi diyon RİCK GRİMES1 dedi: Ortaokulda kalma yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir Artı 0 Eksi
pythxdl dedi: 69 ortalama lazım Genişletmek için tıkla... ironimi yaptın yoksa gerçektenmi diyon RİCK GRİMES1 dedi: Ortaokulda kalma yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir
pythxdl Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #7 MuhammedAlbaş dedi: ironimi yaptın yoksa gerçektenmi diyon Genişletmek için tıkla... Dostum benim bildiğim toplam 2 dönem ortalamanın 100 olması gerekiyor en az Artı 0 Eksi
MuhammedAlbaş dedi: ironimi yaptın yoksa gerçektenmi diyon Genişletmek için tıkla... Dostum benim bildiğim toplam 2 dönem ortalamanın 100 olması gerekiyor en az
umut83820102 Zeptopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #8 MuhammedAlbaş dedi: İronimi yaptın yoksa gerçektenmi diyorsun. İnşallah öyledir. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda kalma var. Lisede dersler 45 altıysa kalıyorsun. Ortaokulda böyle şey yok sadece dönem ortalamana bakıyorlar ortaokulda. Artı 0 Eksi
MuhammedAlbaş dedi: İronimi yaptın yoksa gerçektenmi diyorsun. İnşallah öyledir. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda kalma var. Lisede dersler 45 altıysa kalıyorsun. Ortaokulda böyle şey yok sadece dönem ortalamana bakıyorlar ortaokulda.
VerBakimAKDO Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 993 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #9 Kalma yok diye biliyorum veya yıl sonu bazı öğretmenler toplanır karar verirler, 8. sınıf oldugun için geçersin bence. Artı 0 Eksi
Kalma yok diye biliyorum veya yıl sonu bazı öğretmenler toplanır karar verirler, 8. sınıf oldugun için geçersin bence.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 9 Mayıs 2023 #10 2 dönemde aldığın toplam ortalamayı 2 ye bölmen gerekiyor en az 69 alman gerekiyor. Artı 0 Eksi