Heyecanlandığın için istemiyorsan heyecan yapmana gerek yok. Atandığın katta boş boş oturuyorsun. Mutfaktan çay verirler mi bilmiyorum ben 10. sınıfken veriyorlardı bedavaya. Telefonla oyna. Heyecanlanman gereken son şey emin ol.
Heyecanlandığın için istemiyorsan heyecan yapmana gerek yok. Atandığın katta boş boş oturuyorsun. Mutfaktan çay verirler mi bilmiyorum ben 10. sınıfken veriyorlardı bedavaya. Telefonla oyna. Heyecanlanman gereken son şey emin ol.
Yok çay verme falan arkadaşımdan biliyorum o da oldu boş boş oturuyormuş aşırı derecede sıkıcıymış telefon falanda izin vermiyorlar. Of ne bileyim ya nedense çok heyecanlıyım hiç istemiyorum arkadaşların dediği gibi idare ile konuşucam inşallah kabul eder ben olmam off strese girdim sanırım değişik biriyim bende çok saçma şeylere çok çok heyecan yapıyorum.
İzin alıp gidilebiliyordu sanırsam ortaokulda da nöbetçi olunca derslere. O gün ki önemli derslerine girer diğerlerinde dinlenir dersini çalışırsın, soru çözersin.
Ya ben sevmiyorum işte öyle ya tek tek bütün sınıfları gezmek hem utanırım hem çok heyecanlanırım bazen aklıma saçma saçma düşünceler geliyor ya beceremezsem ya onu yapamazsam ya sınıf defterlerini alırken bir anda hepsini yere düşürürsem rezil olursam falan filan hiç istemiyorum ben gelemem öyle şeylere ya nöbetçi olmayacağım ya da kalbim duracak gideceğim öbür tarafa.