8. sınıfta nöbetçi olmak istemiyorum

Dostum utanabilirsin ama 2 defter taşıyamayacağım diye utanıyorsan ileride yaşamak istemiyceğin çok şey yaşayacaksın zaten şimdiden kendine güvenmeye başlasan iyi olur.

Vallahi dalga geçmek için yazdın sanırım ama benim zamanımda nöbetçi olmak için can atıyorduk derslere girmiycez mis gibi diye.
Dalga geçmek için yazmadım hocam. Böyle bir şeyi sınıfınızda söylediğiniz anda herkes derslere girmeyeceğiz diye can atar. Hatta yan sınıflardan bile duyulur herkes can atar böyle bir durumda.

Ben 8.sınıfta olmak için can atıyordum. Zaten çok yormuyorlar otur keyfine bak birde kafa dengi bir arkadaş al yanına.

Ben 8.sınıfta olmak için can atıyordum. Zaten çok yormuyorlar otur keyfine bak bir de kafa dengi bir arkadaş al yanına.

Sadece 1 kişi var o da yarın oluyor yani onunla beraber olamıyoruz ertesi gün ben oluyorum bir tane slk aramıza girmiş listede arkadaşımla onun yüzünden arkımla beraber olamıyoruz. Bari arkadaşımla olsaydım heyecanım daha az olurdu offf hiç sevmediğim bir çocukla nöbetçiyim aşırı heyecanlıyım kalbim duracak öyle böyle değil yatıp uyuyamamki ben bu heyecanla ölsemde kurtulsam keşke o derece istemiyorum

Aynısı bana da olmuştu. Çok heyecanlıydım hatta okula giderken saçıma sprey falan sıkmıştım, güzel kıyafetler giymiştim. Kısaca nöbetçiliği öneririm pişman olursun bence sonradan. Çok zevkli bir şey. Keşke o güne bir daha dönebilsem...

Vallahi dalga geçmek için yazdın sanırım ama benim zamanımda nöbetçi olmak için can atıyorduk derslere girmiycez mis gibi diye.
Hala öyle geçen gün okulda nöbetçiydim koşa koşa gittim okula.
Bu arada müdüre gidip hocam bu günkü dersler önemli ben nöbetçi olmasam olur mu derseniz hayır diyeceğini sanmam.

Sakin ol az . Eğer nöbetçi olursan doğal davran kendini kasma çok.

Dostum ne olursa olsun ileride pişman olursun. Liseye geçtiğinde tarz tarz giyinip nöbetçi olunca kızlara iyi gözükmek isteyeceksin. Az çok bunu tahmin edebiliyorum. He evet tarz takıl yarın da ama bırakma nöbetçiliği benden tavsiye ileride pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…